Zijn jij en je besties op zoek naar een Pinterest-perfect vakantie, maar hebben jullie even helemáál geen idee? Wij hebben de perfecte bestemming gevonden, deze plek bevat namelijk alle ingrediënten voor een Insta-vacay met je dinnies!

Hotel Ibiza Paradiso Ibiza Art Hotel
Bron: Paradiso Ibiza Art Hotel

Paradiso Ibiza Art Hotel

Een vakantie met je vriendinnen: dat kan overal. Mocht je deze zomer met de girls een feestvakantie in willen plannen, maar ondertussen ook in een oase van rust komen, dan is Ibiza dé perfecte plek. Duh! Wat dacht je anders? Ibiza is één van de meest ‘standaard’ vakantiebestemmingen ever, maar je kan het natuurlijk zo uniek maken als jij zelf wil. Zo hebben wij een ge-wel-dig hotel gevonden die jij én je vriendinnen amazing zullen vinden. Maak kennis met de Paradiso Ibiza Art Hotel.

Behalve vette discotheken vind je op Ibiza ook héle gave hotels, zoals het Paradiso Art Hotel. Dit hotel heeft een heerlijke jaren ‘70 vibe met suites met een Smeg koelkast en Marshall luidsprekers. Maar ook gelukkig moderne snufjes zoals verkoelende airconditioning, want dat is wel keihard nodig in de zomerperiode op Ibiza. Ieder hoekje – van het zwembad tot de hotelkamer – is ingericht volgens de smaak van dit roze hotel, je kan dus écht overal foto’s maken. Hoe leuk?

Het hotel is Adults Only, dus vervelende kinderen zul je er niet vinden. Je zult hooguit gestoord worden door wat geplons bij het zwembad, en als je daar geen zin in hebt, kun je kunst opsnuiven bij de kunstgalerie, winkelen in de kledingzaak, of een tattoo laten zetten bij de tattoo-studio. Want dat hebben ze ook allemaal in het hotel!

Dit wil je nú boeken

Dit hotel is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie met de meiden. Heb je het een avondje té bont gemaakt en voel jij je de volgende dag zo gaar als een garnaal? Je hoeft het hotel helemaal niet te verlaten, want bij het zwembad – waar alles uiteraard ook wit met roze is – kom je heerlijk tot rust en kan je heerlijk uitbrakken.

Wie wil blijven slapen in de suites betaalt eind september voor vier nachten (inclusief vlucht) zo’n € 630 via Corendon. Voor een week ben je al snel € 1000 kwijt. Mocht je nou alleen een dagje in dit prachtige hotel willen vertoeven, kan dat ook. Je kan voor €60 per persoon een dagpas aanvragen. Dat bedrag is inclusief een tientje voor de faciliteiten en handdoeken, de rest van het bedrag kun je opmaken aan eten en drinken. Als dat niet genieten is, weten we het ook niet! Meer informatie over het hotel vind je hier.