Roze, overal waar je kijkt. Dus mogen we over een tijdje weer reizen en heb jij binnenkort een vriendinnenweekend op de planning? Dan hebben wij nu jullie droomplek gevonden. Het Paradiso Ibiza Art Hotel is een roze droom in art-deco stijl. En dat in Ibiza én direct aan het strand. Wat wil je nog meer?

roze-hotel-ibiza-lobby-femfem

Foto via @paradiso_ibiza

Een roze droom

Het feest begint al bij de buitenkant van het hotel, dat volledig bestaat uit pastelkleuren en omringd is met palmbomen. Zodra je binnenstapt, lijkt het alsof je bij jouw barbiehuis van vroeger naar binnen loopt. Een seventies barbie uitstraling komt je tegemoet. Er zijn verschillende roze suites beschikbaar, waar je met twee tot vijf personen kunt verblijven. Al deze suites zijn ontworpen door een van de zestig kunstenaars die hebben meegewerkt aan het Paradiso Ibiza Art Hotel, en dat is te zien. Elke suite klopt tot in de puntjes en is een ware roze droom die uitkomt.

roze-hotel-ibiza-slaapkamer-femfem roze-hotel-ibiza-bar-femfem roze-hotel-ibiza-badkamer-femfem roze-hotel-ibiza-zwembad-femfem roze-hotel-ibiza-femfem
Foto’s via @paradiso_ibiza

Nog meer pluspunten

En dit is nog lang niet alles. Je hoeft niet bang te zijn dat je wakker wordt van huilende baby’s, want het is een adult only hotel! Ook hoef je niet bang te zijn dat je iets tekort komt, want wanneer je iets nodig hebt of een reservering wilt maken, trek je gewoon je persoonlijke hotelmedewerker aan de mouw. En wanneer je toch uit dit hotel komt en het eiland wilt verkennen, huur dan een van de pastelkleurige auto’s van het hotel. En.. zelfs het zwembad is roze! Wij willen hierheen.

En naast dit volledig roze hotel, willen we naar al deze roze plekken over de hele wereld.