Het kan nogal eens een struggle zijn om de perfecte achtergrond te vinden voor dat perfecte Instagramplaatje. Blogster Sandra Kleine Staarman hielp ons een handje en dus creëerde zij gewoon zelf de perfecte achtergrond en het is nu al een groot succes!

roze-muur-rotterdam-femfem

#Pinkwall

Rotterdam is sinds vorige week een fotogenieke plek rijker en wel bij De Hofbogen. Sandra is al sinds 2013 actief op Instagram met haar account More Style Than Fashion met 198k volgers. Zij weet dus wel wat er nodig is om de perfecte Instagramfoto te maken. Ze werd geïnspireerd door de Pink Wall in Los Angeles, waar mensen in de rij staan voor het perfecte Instagramkiekje. Dankzij Samsung is Sandra’s idee werkelijkheid geworden.

Alleen maar roze foto’s?

Nu zou je denken, nu er zo’n muur is, wil iedereen natuurlijk een foto. Met als gevolg dat heel Instagram vol staat met dezelfde foto’s. Maar de 25 meter lange muur bestaat uit verschillende vlakken, waardoor geen enkele foto hetzelfde is. Bovendien is de muur interactief. Zo kun je jezelf met een tekstballon op de foto zetten en hier dan zelf een tekst in schrijven. Ook is deze muur maar tijdelijk, hij is er namelijk voor slechts twee maanden. Wil jij dus die perfecte Instagramfoto scoren? Plan dan snel een dagje Rotterdam.

En naast het bezoeken van de Roze Muur hebben wij de perfecte 24 uur in Rotterdam voor je uitgestippeld.