Afgelopen weekend opende in Breda niet alleen een paradijs voor iedereen die dol is op de kleur roze, maar vooral ook voor zoetekauwen. Van een disco-dip zwembad en een chocoladefontein – alles aan The Cake Room is Instagrammable.

roze paradijs FEM FEM

The Cake Room

We zeiden het net al: een disco-dip zwembad, een roze interieur en ook een gigantische chocoladefontein – een droom voor vele is nu werkelijkheid in Breda. The Cake Room is de nieuwe zaak van A Cup of Cake waar je terecht kon voor cupcakes, taarten, unicorn bowls en eigenlijk alles wat met zoetigheid te maken heeft.

De zaak is ruim en heeft ook kamers die je apart kunt afhuren. Zo is er de rainbow room wat ideaal is voor een vrijgezellenfeest, een babyshower, gender reveal of een kinderfeest. Ook de chocoladefontein kan aangepast worden en kan roze of blauwe chocolade geserveerd worden. En heb je een kinderpartijtje en willen de kinderen op de muur krijten? Ook dat kan in The Cake Room.

Screen Shot 2019-04-15 at 10.18.15 Screen Shot 2019-04-15 at 10.18.23

Ben je dus nog zoekende naar een plek voor een babyshower of kinderpartijtje of gewoon zin om taart en cupcakes te eten ga dan langs de Veemarktstraat in Breda.

Voor de liefhebbers: er bestaat ook een unicorn-eiland met roze ligbedden.