Roze stoelen, roze tafels, een roze carrouselbar, een roze vloer en roze muren. Dit klinkt als een roze droom. Maar binnenkort kun jij genieten van de heerlijkste gerechten want dit all-pink restaurant opent haar deuren in Amsterdam!

roze-restaurant-mama-kelly-femfem

MaMa Kelly

Op 13 november opent MaMa Kelly haar deuren in Amsterdam. De eerste vestiging bevindt zich in Den Haag. Echter is dit restaurant in een compleet andere stijl dan die in Amsterdam zal zijn. Wij worden helemaal wild van het interieur van het tweede restaurant, aangezien dit in volledige FEM FEM stijl zal zijn. Het restaurant zal te vinden zijn in een pand in het Olympisch Stadion en het menu is alles behalve ingewikkeld. Je kunt kiezen tussen kip of kreeft. Deze gerechten worden op verschillende wijzes bereid door chef IJsbrant Wilbrenninck en naast deze specialiteiten zullen er nog meer keuzes zijn, maar dit blijft nog even een verrassing.

mama-kelly-roze-restaurant-femfem

Pink isn’t just a color, it’s an attitude

Zoals ze zelf al zeggen op de website. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Na een succesvolle kip- en kreeft pop-up tijdens de Horecava was het al snel duidelijk dat MaMa ging uitbreiden. En de tweede vestiging is nu dus een feit. Een compleet ander interieur, maar het concept is hetzelfde. Je kunt er al voor zorgen dat jij een plekje in dit roze walhalla hebt bemachtigd, want het is al mogelijk om te reserveren! Vanaf iedere maandag om 9:00u kun je namelijk reserveren voor de daaropvolgende week. Wij weten wel wat we aankomende maandag als eerste gaan doen..

Naast Nederland zijn er op de wereld nog veel meer volledig roze plekken die zeker aan je bucketlist toegevoegd mogen worden!