Schoonmaken doen we niet voor de lol. Het is keer op keer een vervelend taakje en lijkt nooit te eindigen, want volgende week moet het immers nóg een keer en die weken daarna wéér. We moeten dan ook alles op alles zetten om onszelf er toe te zetten. Gelukkig zou het volgens TikTok een stuk makkelijker en leuker zijn dankzij dít roze schoonmaakmiddel.

Schoonmaken is tijdrovend

Je kent ’t wel. Een kastje vol met verschillende flessen schoonmaakmiddel. Allesreiniger, ontkalker, schimmelreiniger, keukenreiniger en bleek. Keer op keer moet je teruglopen naar hetzelfde kastje om een nieuw schoonmaakmiddel te pakken. Alsof schoonmaken alleen niet al genoeg tijd kost. Met het roze schoonmaakmiddel van The Pink Stuff is dit probleem verleden tijd. Je kunt er namelijk alles mee schoonmaken.

roze schoonmaakmiddel
Bron: Pinterest

Roze schoonmaakmiddel

Wij zijn groot fan the Pink Stuff- schoonmaakmiddel. Schoonmaken met roze schoonmaakmiddel is sowieso al geweldig, want dat kleurtje maakt het toch net allemaal wat vrolijker. Toch is dat niet het enige voordeel van The Pink Stuff. Het fijne aan dit middel is dat je het letterlijk overal voor kunt gebruiken.

Zo verwijdert het met gemak kalk, waardoor je letterlijk de hele leuken spik en span krijgt. Je kunt er de oven, gootsteen, het fornuis en zelfs je pannen mee schoonmaken. Ook in de badkamer kun je dit product gebruiken. Om het nog eens compleet te maken: je kunt daarna de vloer ook nog dweilen met dit magische spul. Geen wonder dat het compleet viral gaat op TikTok.

@cleanwithpinkstuff Lets get Monday motivated with this bathroom clean from 👉🏻 @cleanwith_kayleigh 💖✨ #mondaymotivation #motivational #mondayclub #cleantok #cleaningtiktok #pinkstuff ♬ Turn Me On x Rhythm Of The Night – switchdisco