Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog maar net afgelopen, en er is alweer nieuws over het nieuwe seizoen. Terwijl er nog geen beelden geschoten zijn…

Het nieuwe seizoen van Temptation Island

We vertelden al eerder dat je je kunt opgeven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. En dat hebben een aantal koppels blijkbaar gedaan! Helaas ging dit (waarschijnlijk) een stuk minder dan ze zelf voor ogen hadden. Er is zelfs een koppel gestopt voordat de opnames überhaupt begonnen waren!

“Dom en sletterig”

Eén van de dames (van wie de naam nog onbekend is, en waarschijnlijk blijft) uit een koppel is gigantisch boos weggelopen bij de casting van Temptation Island. Volgens LoveReality hebben de makers van het programma gevraagd of ze een bepaalde tekst wilde oplezen. Dit moest haar “dom en sletterig” over laten komen. Yup, dat zijn niet onze woorden. Het zou namelijk “interessant” zijn voor televisie.

Natuurlijk ging de dame in kwestie hier absoluut niet mee akkoord, want, hallo, je laat je toch niet voor schut zetten op tv? Ze liep boos weg en zei tegen de makers van het programma dat ze “debiel” waren. Wel moest ze dit verzwijgen, om een boete te voorkomen.

De crew stopt ermee

Of dit een vage roddel is of dat het echt waar is, dat weten we nog niet. Er gaan zelfs geruchten rond dat (een deel van) de crew er na volgend seizoen mee gaat stoppen. Zij zouden het namelijk niet eens zijn met de manier van werken. En let’s be honest, daar kunnen wij ons alles bij voorstellen! Wie weet had Bert uit het vorige seizoen wel móéten zeggen dat hij naar een masseuze ging. En Delphine dat ze camera’s in haar huis hing. Zou de crew dit ook als “interessant” hebben gezien? Wij voelen een nieuwe conspiracy theory aankomen! 😉

Lees ook: Temptation Island singles Joop en Chelsy hebben een relatie