In de categorie ‘über heet’ stellen we jullie graag voor aan Ryan Phillippe. Kende je hem for some crazy reason nog niet dan hopen we bij deze jullie vrijdag nóg beter te hebben gemaakt. Ryan is namelijk hot en te bingen op Netflix met drie seizoenen van de hitserie Shooter.

Ryan Phillippe FEM FEM

Verliefd werden we op hem in de film Cruel Intentions als Vicomte, de playboy die uiteindelijk smoorverliefd werd (ook in het echt) op Reese Witherspoon. Afijn, we zijn al weer behoorlijk wat jaren verder, hij gaat alweer een tijd Reese-loos door het leven, maar meneer scoort goed op de populaire streamingdienst met Shooter.

Shooter

Vanaf vandaag staat seizoen 3 op Netflix dus lucky you als je nog niks hebt gezien want dat betekent dat je drie seizoenen lang naar Ryan kan kijken. Shooter is een serie gebaseerd op het boek Point of Impact en in 2007 was er ook een film gemaakt van Shooter. Bekijk hier de trailer voor het allereerste seizoen:

Wel al helemaal up to date met Shooter? Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen wat je vanaf vandaag kunt bekijken:

Leuk voor hem, maar vooral ook leuk voor jou. Happy binging!