Stien den Hollander, beter bekend als S10 heeft een nieuwe vriend. Dit deelt ze op een Instagram Story. Ze tagt hem niet, maar gelukkig is het niet zo moeilijk om mensen op te sporen op sociale media. De onbekende vriend van S10 is niet langer onbekend…

S10 nieuwe vriend
Bron: @s10s10xx

Eurovisie Songfestival

Hoewel we twee jaar terug geen idee hadden wie Stien Hollander (aka S10) was, weten we nu al geen ander wie de blondine is. Met haar zelfgeschreven lied ‘De Diepte’, zong zij in 2022 op het Eurovisie Songfestival in Oekraïne. Leuk feitje: het liedje was nog helemaal niet klaar toen ze deze opstuurde. “Het was nog maar een demo”, vertelde ze bij Jinek. S10 gaf aan dat ze gelijk een goed gevoel had bij het nummer. Helaas (of misschien beter zo) heeft ze alleen niet gewonnen. Ze kwam uiteindelijk op de elfde plek met een mooi getal van 171 punten.

We zien S10 nu regelmatig allerlei foto’s van feestjes, stapavondjes en festivalletjes delen op haar Instagram. Ze is absoluut niet vies van een beetje gekkigheid en gezelligheid. Dat wisten we natuurlijk al wel, want de hele persoonlijkheid van Stien straalt ‘lekker gek’ uit. Dat is ook wat haar laat uitblinken in de muziekwereld. Met verschillende vrienden en vriendinnen poseert ze voor de camera en deelt dit met haar volgers. Maarre, een vriendje? Die heeft ze ook!

Vriendje S10

Gisteren avond tijdens Vrienden van Amstel, besloot S10 wat tijd te doden. Volgers kregen de kans om de zangeres wat vragen te stellen op haar Instagram. Enne, of course is iedereen benieuwd naar haar liefdesleven. Zo kwam er de vraag “Heb je een relatie?”. Je zou verwachten dat ze daar geen antwoord op zou willen geven, maar verbazend genoeg doet ze dat wel. En niet zo’n klein beetje ook, de blondine deelt namelijk ook nog eens een foto van haar kersverse liefje.

Het woord is er uit! Ze probeert het hem nog erg onherkenbaar te houden, maar the power of internet breekt niemand. Zelfs S10 niet. Wij zijn er namelijk achter gekomen wie deze nieuwe man is. Op Reality.nl zie je wie de nieuwe vriend van S10 is. Een knappe man is het zeker wel!

S10 nieuwe vriend
Bron: @s10s10xx