Lig jij iedere avond met je partner op de bank een serie te kijken? Dan kun je er vanuit gaan dat jullie het waarschijnlijk heel lang zullen uithouden van elkaar. Weg met die FOMO naar feestjes en uitjes, want jullie kunnen het maar beter zo saai mogelijk houden binnen het huis. Een saaie relatie doet je relatie namelijk meer goed dan kwaad.

Samen op de bank

Hoewel je het niet zou denken, is het juist een goed teken als jullie happy zijn met het bankhangen. Dat betekent namelijk dat jullie niet van alles uit de kast hoeven te trekken om het leuk te hebben met elkaar. Natuurlijk is een weekendje weg of een avondje uit leuk, maar voor jullie is het geen noodzaak. Dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat jullie het lang met elkaar uit kunnen houden en dus langer samen kunnen blijven.

Gedoe voorkomen

Je zou ’t niet denken, maar eigenlijk voorkomt een saaie relatie¬†een hoop gedoe. Jullie zullen hierdoor een stuk minder kibbelen over nutteloze dingen. Geen van jullie kijkt te diep in het glaasje en niemand komt te laat thuis. Zomaar een paar veelvoorkomende discussiepunten in veel verschillende relaties. Als jullie niet al te veel kibbelen over de afwas of rondslingerende sokken, ziet het er hoopvol uit voor jullie.

saaie relatie is beter als je langer samen wil blijven
Bron: Pinterest

Een saaie relatie is beter als je langer samen wil blijven

We leven tegenwoordig in een drukke tijd, waardoor we veel langs elkaar heen leven. Je moet meerdere avonden in de week weg en er zijn allerlei afspraken, waardoor jullie soms maar weinig samen zijn. Zo zonde! Door lekker ouderwets samen op de bang te hangen en weinig afspraken buiten de deur te maken, kunnen jullie veel meer tijd samen doorbrengen. Dit is uiteindelijk een goede investering in je relatie en kan ervoor zorgen dat jullie lang samen blijven.

Lees ook: Zo blijf je onafhankelijk in een lange relatie