Wanneer je je kindje achterlaat bij je schoonmoeder ga je er vanuit dat je je kind brengt bij iemand die je kunt vertrouwen. Helaas is dit niet altijd het geval en kan zelfs je schoonmoeder soms enorme rare acties uithalen zonder te overleggen. Sabrina maakte zoiets mee en vertelt haar verhaal. Haar schoonmoeder knipte het haar van haar dochter zonder dit eerst te vragen.

schoonmoeder

Weekendje logeren bij schoonmoeder

Wanneer je een keertje oppas nodig hebt, staan (schoon)ouders meteen te springen om te helpen. Zij vinden het immers ook heerlijk om hun kleinkinderen weer eens te zien. Wanneer je je kindje dan afgeeft, vertrouw je erop dat alles daar goed gaat en dat ook je schoonouders zich wel aanpassen naar hoe jij het liefst wil dat er voor je kindje gezorgd wordt.

Deze moeder had ook hetzelfde vertrouwen in haar schoonouders en besloot haar dochter een weekendje onder te brengen bij hen. Ze ging er even tussenuit en bracht haar 14-jarige dochter aan het begin van het weekend weg met lange lokken en mooie krullen. Toen ze haar vervolgens aan het einde van het weekend weer ophaalde, zag ze tot haar verbazing dat haar dochter een complete metamorfose had ondergaan.

Liegen

Haar dochter had namelijk al sinds groep zes op school besloten dat ze haar lange lokken wilde laten groeien. Toen ze bij haar oma werd gebracht, kon ze gedag zeggen tegen deze lokken. Zij had namelijk andere plannen voor haar kapsel en besloot zelf de stoute schoenen aan te trekken zonder met iemand te overleggen. Haar schoonmoeder heeft haar dochter wijsgemaakt dat ze toestemming had om haar haren af te laten knippen. De 14-jarige dochter had er hierdoor vervolgens niks meer tegenin te brengen en heeft het ondergaan. Niet alleen heeft ze haar prachtige krullen laten afknippen, ook haar haar was volledig stijl toen ze door haar moeder weer werd opgehaald.

Schoonvader gebeld

Uiteraard besloot de moeder verhaal te halen, want ze haalde haar dochter in tranen op. Ze bedacht toen om haar schoonvader op te bellen om te vragen of hij een idee had gehad van wat er was gebeurd. Toen bleek dat haar schoonmoeder nog tegen veel meer mensen had gelogen. Haar schoonvader beweerde namelijk dat ze had gezegd dat ze toestemming had van zowel hun kleindochter als hun schoondochter. Hierdoor heeft hij nooit ingegrepen. Inmiddels is het hierdoor zelfs uitgelopen tot een echte ruzie, want haar schoonvader is inmiddels weg bij haar schoonmoederHow sad