Wie kent haar niet? Roddeltante Yvonne Coldeweijer is één van de meest besproken en niet geliefde mensen van Nederland. Ze lijkt alles over iedereen te weten en heeft geen moeite om dit met heel het land te delen via haar Instagramaccount @lifeofyvonne. Maar hoeveel geld verdient ze?

Yvonne Coldeweijer vermogen salaris
Bron: @LifeofYvonne

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is nou niet bepaald de meest geliefde persoon in Nederland. Toch krijgt ze het elke keer weer voor elkaar om door anonieme bronnen — of hoe zij ze “spionnen” noemt — informatie te krijgen. En wat zij daarmee doet? Ze deelt het met haar 628.000 Instagram-volgers.

BN’ers zijn in ieder geval geen fan van haar (en hiermee bedoelen we de hele familie Hazes). Zo haalde André Hazes in zijn docuserie keihard uit naar Yvonne: “Ik vind het echt te ziek voor woorden. Het is echt… Ik vind het doodeng”, vertelt hij. “En dan ook vooral met juicekanalen, weet je wel. Bijvoorbeeld zo’n Life of Yvonne. Die heeft het dan twee keer goed over mij gehad met bepaalde dingen en die heeft – dat durf ik echt te zeggen en met alles kan ik dat aantonen – 80 procent niet waar. Maar iedereen gelooft ook die 80 procent, omdat mevrouw het twee keer goed heeft gehad.”

Inkomstenbronnen

Maar goed, Yvonne lekt niet alleen juice over de familie Hazes en alle bekende Nederlanders — haar inkomstenbron bestaat namelijk uit meer dan dat. Ze heeft al een tijdje een webshop waar ze (niet echt goedkope) kleding verkoopt en ze heeft nog haar kanaal op YouTube, haar Instagram-pagina, een podcast en natuurlijk haar welbekende Telegramgroep waar ze als eerst juice in zou horen te plaatsen. In een interview met Quote liet de roddeltante weten hoeveel ze eigenlijk verdient.

Salaris

Het interview dat ze aan Quote gaf, is alweer een tijdje geleden, dus de inkomsten zullen alweer flink gestegen zijn. Destijds vermeldde ze het volgende: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn end game.”

Dit was toen ze nog 300 duizend volgers had, dit is nu verdubbeld dus zal haar salaris ook weer verdubbeld zijn. Lekker blijven juicen dus!