Karamel zeezout blijft vooralsnog intens geliefd bij menig chocolade liefhebber. Mensen kunnen er geen genoeg van krijgen en ook de grote namen binnen de chocolade industrie hebben het door want ditmaal is het aan KitKat om met iets te komen voor de karamel zeezout lovers: Salted Caramel KitKat Chunky Fudge.

Salted Caramel KitKat chunky FEM FEM

Limited Edition

Na het uitbrengen van de eerste roze KitKat wat een heuse succes was, besloten ze nu te gaan voor karamel zeezout. Slechte nieuws is helaas dat we hier te maken hebben met een limited edition. Één keer per jaar komen ze (Nestlé) met een limited edition wat voorafgaand smaken zoals Cookie Dough en Cheesecake zijn geweest.

Natasha Lawless, werkende als brand manager bij KitKat deelde het volgende met Daily Mail: ‘KitKat fans love exciting new combinations and flavours from their favorite brand, and with the ongoing popularity of salted caramel, we thought it was only right to bring this salty-sweet combination to KitKat Chunky.’

Of het nou verkrijgbaar gaat zijn in Nederland is nog niet helemaal duidelijk maar aangezien de roze KitKat ook in het land te krijgen was, gaan we er van uit dat ook wij het binnenkort kunnen uitproberen.

Gelukkig hebben we altijd de karamel zeezout van Tony’s Chocolonely in ons land. Bekijk hier ook een recept om daar een overheerlijke taart mee te bakken.