We horen al een tijdje weinig van de 33-jarige Samantha de Jong (aka Barbie), waar is ze nou? Op TikTok gaat er momenteel een video viraal waarin de Oh Oh Cherso-ster een bezoekje heeft genomen aan een beautysalon. Maar ze loopt er niet uit als de Samantha die wij kennen.

Samantha de Jong onherkenbaar transformatie
Bron: Samantha en Michael

Samantha de Jong

Wanneer je aan echt Nederlandse blonde dames denkt, denk je vast al snel aan Samantha de Jong (ook wel bekend als Barbie). Samantha verscheen in 2010 voor de eerste keer op televisie in de realityserie Oh Oh Cherso. Op dat moment was Barbie nog puur natuur, maar in alle vervolgseizoenen en spin-offs waarin Samantha centraal stond, werd menig bezoekje gebracht aan schoonheidssalons en klinieken voor plastische chirurgie.

Maar ze laat het niet hierbij, want “wat heeft Samantha in aan haar gezicht laten doen?” is een vraag die sinds een paar dagen veelvuldig wordt gesteld op sociale media. Ze is even niet in the picture geweest, maar op TikTok dook een video op waarin we de blondine héél anders zien dan dat we haar kennen.

Onherkenbaar

We weten inmiddels al wel dat Samantha niet vies is van plastische chirurgie, maar nu schrikken kijkers écht van haar transformatie. De Haagse schoonheidssalon wil met trots aan al hun TikTok volgers laten zien dat niemand anders dan Samantha de Jong langs is geweest. In de desbetreffende video zien we hoe de eigenaresse Barbie’s make-up heeft gedaan, maar kijkers zijn in shock. Niet per se om de make-up, maar meer om Samantha’s gezicht. Want Samantha, is that you?

De reacties onder de video waren niet allemaal positief, daarom besloot de schoonheidssalon om de comments uit te zetten en te verwijderen. Waar kijkers Samantha mee vergeleken, was de 67-jarige modeontwerpster Donatella Versace. Niet per se een compliment, gezien de twee 34 jaar verschillen. Op Reality.nl zie je de TikTok waarin Samantha er behoorlijk anders uitziet.