Op zoek naar een zonnige en héél fijne hotspot? Sinds 3 juli zijn de deuren van all day hotspot Sammie Sangria op het Veronicaschip in Amsterdam Noord geopend. Wat daar nou zo bijzonder aan is? Wij noemen alvast: grote kannen sangria, de hele dag chillen en zwemmen, cocktails die naar endless summer smaken en eten door de jongens van Sjefietshe. Lees gauw verder!

Sammie Sangria hotspot FEM FEM

Nieuwste hotspot in Amsterdam Noord: Sammie Sangria

Sammie Sangria mogen we de liefdesbaby noemen van de jongens van de Kopstootbar, Sjefietshe en Gin Mare. Samen toveren ze het dek van het Veronicaschip op het NDSM-terrein deze zomer om tot een all-day hotspot. Met maar liefst 3 terrassen (een vlonder op het water en het middendek en bovendek op de boot) is er genoeg plek voor iedereen die de zomer wil vieren.

Denk: de hele dag chillen en zwemmen, koude pilsjes, liters sangria, Sjefietshe’s seafood en cocktails met Gin Mare. Dat klinkt als dé plek waar wij de zomer willen doorbrengen. Hadden we al gezegd dat er ook geregeld live entertainment en optredens zijn? Wij weten het in ieder geval zeker: na opening staan we vooraan in de rij voor een plekje.

sammiesangria_instapost
Artwork: Lolavogels

Sammie Sangria is donderdag tot en met zondag geopend. Donderdag en vrijdag ben je welkom vanaf 16:00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Kijk voor meer updates en informatie op de website en houd vooral ook Instagram in de gaten.

Ga jij een bezoekje brengen aan deze gloednieuwe hotspot?