Gisteren deelde Sanne de Kramer, bekend van het programma Holland’s Next Top Model, het geweldige nieuws dat ze zwanger is. Op Instagram treden zij en partner Bryan Du Chatenier naar buiten met het nieuws door middel van een hele liefdevolle video. Zo leuk voor de twee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@sanne)

Pregnancy announcement

Sanne de Kramer én partner Bryan Du Chatenier, ook wel bekend als DJ Trobi, verwachten dus hun eerste kindje en deelden gister dit heugelijke nieuws on the gram. Bij deze bekendmaking kon natuurlijk een lieve mooie announcement video niet ontbreken. Wij smelten meteen bij het zien van deze prachtige video, want hoe ontroerend zijn deze eerste beelden. Een prachtige herinnering voor altijd!

In de video zien we de eerste beelden van de zwangerschap. Zo zien we de positieve zwangerschapstesten, een echo én een kloppend hartslagje. Tussendoor zien we ook beelden van de prachtige Sanne voorbij komen. We zien dat ze al een buikje begint te krijgen. Ze straalt helemaal in de video! Dat het koppel dus blij is met deze zwangerschap lijkt ons duidelijk. Dat spreken ze namelijk ook uit onder de video. “We can’t wait to meet you 🤍”, luidt de caption van de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@sanne)

Gender reveal

Toch blijft het niet alleen bij de beelden van de echo én van Sanne. We zien namelijk stiekem ook al wat beelden van de gender reveal, maar wat het wordt houdt het koppel dus nog even geheim. De video is namelijk niet in kleur, maar in zwart-wit, waardoor we de kleur van de gender reveal nog niet kunnen herkennen. Dit nieuwtje laat dus voorlopig nog even op zich wachten.

Dat is overigens niet alles wat het koppel geheim houdt. Wanneer ze de baby verwachten, is nog onduidelijk. De tijd zal het ons leren! We wensen Sanne én Bryan in ieder geval een geweldige zwangerschap toe.