Sanne Vloet, topmodel van Nederlandse bodem, is een echte health queen. Als we haar Instagram mogen geloven sport ze onwijs veel en weet ze ook heel goed hoe ze lekker én gezond kan blijven eten. Ben jij benieuwd waar Sanne Vloet voor kiest op een dag? Wij zochten het uit. Dit is alles wat Sanne Vloet eet op een dag.

Sanne Vloet
Instagram @sannevloet

Alles wat Sanne Vloet eet op een dag

Sanne Vloet is dus model, maar deelt op YouTube ook regelmatig wellness video’s en vlogs. Zo deelt ze ook regelmatig wat ze eet en hoe ze dat maakt. Wij vonden een video, waarin ze haar volgers een dagje meeneemt. Wij zetten alles op een rijtje dus ben jij benieuwd wat Sanne Vloet eet op een dag? Lees snel verder.

Ochtend

Sanne begint de dag met het vullen van haar waterfles. Daarna maakt ze een matcha thee met honing. Dit is haar routine om ’s ochtends lekker wakker te worden. Vervolgens doet ze een pilates workout dus ze stelt haar ontbijt nog iets langer uit. Na de workout drinkt ze nog een glas water en maakt ze daarna een ontbijtje met kokosnoot yoghurt, mango en zelfgemaakte chiapudding. Ze doet alles samen in een schaaltje met een eetlepel pindakaas en hennepzaadjes.

Sanne Vloet eet op een dag
Bron: YouTube Sanne Vloet

Middag

Gaandeweg de dag blijft ze water drinken. Dit doet ze door haar grote fles te blijven vullen en deze overal mee naar toe te nemen.

Tijdens de lunch maakt Sanne een groene salade voor zichzelf. Ze kiest voor een salade met gebakken aspergebroccoli, doperwten, avocado, kikkererwten, feta kaas, rode ui en een dressing van olijfolie en citroensap. Daar eet ze ook nog een stukje gebakken zalm bij. Ze vertelt dat je deze salade ook prima kunt eten zonder de zalm als je geen vis eet. Wel raadt ze aan om de kaas te vervangen voor een vegan variant, omdat deze smaak wel erg goed past bij de salade.

Sanne Vloet eet op een dag
Bron: YouTube Sanne Vloet

Avond

’s Avonds maakt Sanne voor het eerst een risotto. Dit doet ze met speciale risottorijst, heel veel paddenstoelen, parmezaanse kaas, uien, bouillon en doperwten. Daar drinkt een lekker rood wijntje bij. Om wat extra groente toe te voegen aan de maaltijd maakt ze er nog een salade bij. Deze simpele salade bevat tomaat, komkommer en avocado. Hier doet ze wat verse peterselie bij om het wat meer smaak te geven.

Sanne Vloet eet op een dag
Bron: YouTube Sanne Vloet

Na het eten maakt ze vaak nog een earl grey thee of matcha thee met melk en honing, omdat ze dat lekker vindt voor het slapen. Hier eet ze dan wat pure chocolade bij om het compleet te maken.

Sidenote

Het is natuurlijk wel belangrijk om erbij te vermelden dat ieder lichaam andere behoeften heeft en dat smaken verschillen. Het is dus niet per se goed om alles wat Sanne Vloet eet op een dag zomaar over te nemen. Luister goed naar je eigen lichaam en gebruik haar recepten als inspiratie voor jouw eigen maaltijden. Zo vind jij zonder problemen je eigen weg naar een gezonde levensstijl.

Wil je de video van Sanne Vloet bekijken? Dat kan hieronder:


Lees ook: Alles wat topmodel Doutzen Kroes eet op een dag