Ondanks de breuk tussen Sarah en Andre, staat Sarah alsnog af en toe even in de schijnwerpers. Juicekanalen houden haar goed in de gaten, en hebben af en toe weer een gossip over Sarah. Volgens RealityFBI blijkt Sarah van Soelen een spannend tripje naar Dubai te hebben gepland. Sarah heeft duidelijk wat te zeggen over deze heftige roddel en post wat op haar Insta Stories.

Bron: @sarahvansoelen

De roddel

Volgens RealityFBI zou Sarah een tripje hebben gepland naar Dubai met haar vriendin. Dit zou geen normaal tripje zijn. Sarah zou gaan werken als gezelschapsdame voor rijke mannen. Heftige roddel dus. Dubai staat erom bekend dat er veel influencers of mooie meiden naartoe gaan, om vervolgens escort dit soort praktijken uit te voeren met mannen die heel veel geld hebben.

Dat deze roddel wordt verspreid, bevalt Sarah helemaal niet. Ze reageert niet op RealityFBI, maar ontkent het gerucht wel via Instagram Stories.

Sarah reageert

“Stelletje zieke mensen! Ik ben benieuwd uit welke duim dit komt, want een drol van een hond die jullie ‘spionnen’ noemen trap ik allang niet meer in. Ik en zelfs mijn vriendinnen eigenlijk maar uitmaken voor ‘ingevlogen gezelschapsdames’ kan echt niet! Ben het zat met al die leugens. Kom met feiten!”, stelt ze op Instagram.

Het is duidelijk dat Sarah heel boos is om de geruchten die rondgaan over Dubai. Wat ze ook laat weten is dat ze een trip heeft gepland met haar moeder en niet met haar vriendin. “De enige waarheid hieraan is dat ik met mijn moeder dit jaar naar Dubai vlieg voor een vakantie, zoals twee keer in het jaar met familie en vrienden. En ik kan je vertellen dat mijn moeder mij niet laat invliegen om de gezelschapsdame uit te hangen bij d’r.” Duidelijk!