Sarah van Soelen en André Hazes zijn al een lange tijd niet meer samen, maar toch lijkt André nog niet uit het hart van de influencer. Sarah werd namelijk gespot met – ja echt – de ketting van André om haar nek. Hoe zit dit precies?

Sarah van Soelen
Bron: @sarahvansoelen

Ketting cadeau

Het voelt alweer als ages ago dat André Hazes en Sarah van Soelen een relatie hadden. André kampte met een burn-out en besloot al een flink aantal maanden gelden zijn relatie met Sarah te verbreken. In de tussentijd is er veel gebeurd, zo verbleef André maandenlang in het buitenland voor zijn eigen documentaire. Hier werd hij niet alleen meermaals in een casino gezien, ook werd hij bij zijn ex-liefde Monique Westenberg gespot.

Zowel Monique als Sarah werden tijdens hun relatie met André door de zanger verrast met een bijzondere ketting. Daar blijft het niet bij, ook ex-lover Bridget Maasland werd tijdens de kortstondige relatie tussen de twee verrast met een ketting.

Sarah gespot met de ketting van André

Hoe dan ook: deze relaties kwamen tot een einde en de ladies werden niet meer gespot met het cadeautje van André. Alhoewel, dit geldt niet voor Sarah. Zij deelde namelijk een selfie op Instagram Stories waarbij de ketting van André heel goed zichtbaar is. Op de foto is namelijk het accessoire met een kruisje, wat Sarah destijds van André kreeg, enorm goed te zien.

Bron: @reality_fbi

‘De liefste die ik ken’

Waarom Sarah de ketting van André plotseling weer draagt, is niet duidelijk. Het is echter wel een opvallende timing, aangezien Sarah afgelopen week nog lovend over haar ex-lover sprak. Nadat André bekendmaakte dat zijn documentaire binnenkort verschijnt, deelde Sarah dat ze enorm trots is.

“Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien”, stelde ze in gesprek met RTL Boulevard. “Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten. Hij kan dit aan, hij is de liefste die ik ken.”