Je Satisfyer hoeft niet langer in je nachtkastje bewaard te worden, want binnenkort kan je ‘m ook in je kerstboom hangen! Of nou ja, er is nu een Satisfyer-lookalike die je in de boom kunt hangen. En je kunt die nu gaan kopen!

Bron: @sattieindeboom

Sattie in de boom

Het taboe rondom het gebruiken van speeltjes is eindelijk doorbroken, en daar zijn we hartstikke blij mee. Want waarom zouden we ons daarvoor schamen? Uit onderzoek blijkt dat 85 procent van de vrouwen wel eens een speeltje gebruikt, dus waarom zouden we hier een taboe van maken? Bijna elke vrouw gebruikt het, we praten er over met vriendinnen, we adviseren ze en geven ze cadeau. En nu kunnen we er nog mee pronken ook, want nu kun je een sattie voor in je boom kopen. Wacht, wat? Een sattie?

Via sattie in de boom kun je deze kerst het populaire speeltje in je kerstboom hangen. Dat is toch geweldig? De glazen versie van de Satisfyer is volgens de makers de kersthit van 2022. And guess what: je koopt het voor een prikkie! Tot en met 10 oktober kun je dit geweldige ornament al voor een tientje kopen. Een super leuk kerstcadeautje voor de die hard fans.

Boobles

Ben jij helemaal fan van de sattie in de boom? Dan vind je dit vast ook heel erg leuk. Op Etsy kun je namelijk ook boobies kerstballen kopen. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Voor iedereen eentje, de keuze is reuze! Dit is toch té leuk? Zo kun je je hele kerstboom een nieuwe gemoderniseerde look geven. Moet je wel je ouderwetse opa’s en oma’s uit de buurt houden… die vinden het vast geen lachertje.