Nu de laatste koude weken ingaan, ben je eigenlijk wel klaar met die winter. Toegegeven: écht koud is het niet geweest. Toch merk je aan alles dat je toe bent aan wat warmte en zonlicht. Je doorgewinterde lijf kan wel een oppepper gebruiken! En hoe doe je dat nu beter dan jezelf even flink in de watten te leggen en te voorzien van een flinke portie selfcare? Het goede nieuws is: je hoeft niet direct een ticket naar de Malediven te boeken. Voor een heerlijk dagje ontspanning, rust en relaxen plan jij gewoon een saunadag! En extra fijn: dat doe je komende weken extra voordelig, want de saunaweken zijn weer begonnen.

Voordelig naar de sauna tijdens de saunaweken

De saunaweken zijn er weer bij Vakantieveilingen, en die wil je niet aan je voorbij laten gaan. Zo kun je onder andere terecht bij Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, Thermen en Spa Sport Hotel Zuiver. Dit is hét moment om op luxe sauna-arrangementen te bieden, want voor een fijne prijs heb jij een heerlijke deal te pakken. Een dagje relaxen in het wellnesscentrum met bijbehorende sauna’s boek je namelijk al vanaf acht euro per twee personen! Perfect om je lief te trakteren, of een spadagje met vriendinnen te plannen.

Goed om te weten: voel je je niet comfortabel om geheel ontbloot door de sauna rond te stappen? Dan kun je aanbiedingen met een badkledingdag selecteren op VakantieVeilingen.

Hoe je de beste deal scoort? Door een account aan te maken op VakantieVeilingen en naar de Saunaweken-pagina te gaan. Kies de veiling die jou het fijnst lijkt (en een wellnesscentrum dat een beetje in de buurt zit) – en bieden maar! Je kunt meerdere keren bieden per veiling, dus de kans dat je een deal mist, is minimaal. Wie het hoogst biedt, wint!

Saunabezoek werkt als moodbooster

Geen fervent saunabezoeker, maar sta je wel open voor een dagje flink zweten en ontspannen? Goed om te weten is dat de sauna veel gezondheidsvoordelen heeft. Zo zweet je flink wat afvalstoffen uit (hello, healthy glow!) en kan het helpen tegen een griepje en verkoudheid. Ook is het goed voor de doorbloeding en werkt het als boost voor een mooie huid. En tot slot werkt een dagje ontspannen natuurlijk als een echte moodbooster ;-).

Treat yourself en scoor jezelf, je lief of vriendin een heerlijk sauna-arrangement!

Unsplash
Unsplash