Je kent het wel: voordat je een relatie hebt, ben je een aantal fases doorgegaan. Je leert elkaar kennen, hebt het gezellig en je gaat toch nog even twijfelen. Na een paar maanden is het wel duidelijk of jullie elkaar nou echt leuk vinden. Toch gaat die scharrelfase niet altijd helemaal over in een relatie. Wat zou hier de reden van kunnen zijn? Wij zochten het voor je uit.

Jullie weten niets van elkaars familie

Stel jullie zouden bijna een relatie krijgen, maar jullie weten eigenlijk helemaal niets van elkaars vrienden en familie. Een beetje gek zou dat zijn toch? Dan zijn jullie eigenlijk helemaal niet zo geïnteresseerd in elkaars leven.

Het contact wat jullie hebben is onregelmatig

Jullie hebben zeker niet dagelijks gesprekken. Wanneer jullie contact hebben, is het helemaal goed tussen jullie maar zeker niet meer dan dat. Jullie zijn dan zeker niet genoeg geboeid in elkaar belevenissen.

Buiten de slaapkamer zien jullie elkaar eigenlijk helemaal niet

Gezellig een wandeling maken of naar de film gaan doen jullie echt niet hoor. Jullie vinden het wel prima zo. Beide hebben jullie geen behoefte om elkaar te zien in een andere setting.

Jullie laten geen spullen bij elkaar staan

No way dat jullie spullen bij elkaar laten. Straks wil je een keer iemand anders uitnodigen en dan liggen er allemaal spullen van hem. Dat wil je echt niet hebben toch?

Toekomstplannen samen? Nehh

Aan toekomstplannen samen moeten jullie echt niet denken. Jullie hebben gewoon niet het gevoel dat jullie samen zullen zijn voor een langere periode, dus waarom zal je dan samen plannen gaan maken dan!?

Complimentjes gaan alleen over de lichaamsdelen

Heel aardig hoor als iemand tegen je zegt dat je een mooie booty hebt, maar is nou niet echt een heel mooi compliment waar je iets meer kan. Thanks! 

Jullie willen gewoon geen relatie

Het kan ook gewoon duidelijk zijn tussen jullie. Jullie willen gewoon beide geen relatie.

Lees ook: Alles over de 2/2/2-regel: breng meer romantiek in je relatie