Sinds de geboorte van haar tweede kindje, vorig jaar augustus, heeft Khloé Kardashian er alles gedaan om haar zoontje zo weinig mogelijk in de media te laten zien. Hierdoor had nog niemand het gezichtje van het jongetje gezien, maar gelukkig heeft Khloé nu een super schattige foto geplaatst op haar Instagram.

Khloé Kardashian foto zoontje
Bron: @khloekardashian

Zoontje Prince

Ondanks dat Khloé en Tristan hun relatie niet altijd soepel verliep, door vreemdgaan van Tristan, lijkt het nu wel weer goed te gaan met de twee. Zo goed zelfs dat Khloé hem voor zijn verjaardag extra speciaal wilde laten voelen. Dat doet ze door op Instagram meerdere foto’s van Tristan en de kinderen te plaatsen. En daar is ook het gezichtje van hun zoontje Prince voor het eerst goed op te zien. Echt zo cute!

Lief berichtje

In de caption schrijft Khloé ook nog een lief berichtje: “Jij bent echt de beste vader, broer en oom. Jouw liefde, aandacht, gekke dansjes, knuffels, carpoolritjes, bedtijdrituelen en de manier waarop je er altijd voor iedereen bent. Al deze dingen betekenen meer dan je je ooit zal realiseren. Mijn wens is dat je blijft werken aan jezelf, jezelf heelt en transformeert. Wees sterk, lief, geduldig en vrij. En blijf je ziel en je moeder trots maken. Gefeliciteerd baby daddy.”

Drama

Helaas is het niet alleen maar babyfoto’s en liefde in het leven van een Kardashian. Er gaan namelijk geruchten rond dat de Kardashians niet uitgenodigd zijn bij het Met Gala. De gastenlijst wordt namelijk steeds strenger en door alle social media drama wordt het nog spannend voor de Kardashian-Jenners zussen of ze binnen komen. Wil je nou weten hoe dit allemaal in elkaar zit? Dat hebben wij gelukkig precies voor je uitgelegd in het artikel.