Ken je het nog? Die serie met die drie meiden die veranderen in zeemeerminnen? Dit is hetzelfde idee, maar dan voor honden. Een reddingsvest die je hond omtovert in een zeemeermin. Voor als je hond van water houdt, maar niet zo goed kan zwemmen. Of gewoon omdat het MEGA schattig is!

hond, zeemeermin

Zwemvest voor honden

Als je altijd al zat te twijfelen of je nou een vis of een hond moest nemen als huisdier, dan is dit de oplossing. Je kunt nu namelijk van je hond een zeemeermin maken. Het glinsterende reddingsvest gaat viraal op het internet en we denken dat we allemaal wel kunnen zien waarom. Want, how cute is this!

Je lieve hond zal zich veiliger voelen in het water en hij of zij ziet er natuurlijk schitterend uit! Hiermee kan je trouwe viervoeter samen met jou flaneren over het strand!

Scoren!

Je kunt dit geweldige reddingsvest scoren op Amazon! Dan ligt deze zeker bij jou op de deurmat, als het weer een beetje opklaart, het tijd is voor een bezoekje aan het strand of kan je het nog net op tijd in je koffer stoppen voordat het vliegtuig vertrekt!

Of je nou een Labrador in huis hebt of een Tekkel, voor (bijna) elke hond is er wel een maatje beschikbaar. Het reddingsvest is te bestellen in maat S,M en L, dus er zit vast wel een maatje voor jouw hondje bij!

Shark/Mermaid Dog Life Jacket Large Neoprene Preserver Safety Vest for Swimming | eBay

Voor ieder wat wils

Mocht je nou niet zo’n fan zijn van het idee van zeemeerminnen, of vind je partner het misschien niet stoer genoeg, dan is er nagedacht over een andere oplossing. Dit reddingsvest voor honden is op Amazon ook beschikbaar in allemaal andere soorten. Hierbij kan je denken aan een stoere haai of je kunt je hond veranderen in de nog schattigere versie van Nemo!

Hond reddingsvest kopen? Bestel nu bij ons online in de webshop! – Mermaids vs Unicorns