Heb jij altijd last van scheerbultjes nadat je je hebt geschoren? Dan is dit scheerapparaat voor mannen dé oplossing voor jou. Zeg maar gedag tegen die vervelende bultjes, want die zijn met dit scheerapparaat namelijk voorgoed verleden tijd.

scheerbultjes
Bron: Pexels

Scheerirritatie

Je kent het wel: één keer in de zoveel tijd leef jij je weer eens helemaal uit in de badkamer. Het is tijd om je lichaam eens goed onder handen te nemen en je pakt je scheermes er maar bij. Van top tot teen scheer je alle haartjes die je niet meer wil weg, en eenmaal uit de douche voel je je als herboren. Die donkere stugge haartjes zijn weg, je benen lekker glad én met een verzorgende body lotion ben jij helemaal happy.

Maar dan… Een dag later is alle plezier weer verdwenen als sneeuw voor de zon. De gladde benen en oksels hebben ineens plaats gemaakt voor rode bultjes en wondjes. Scheerirritatie! Je huid is ineens een stukje minder gelukkig met jouw scheerbeurt en sputtert tegen. Voor je het weet ben je al aan het krabben, want het voelt ook nog eens ontzettend vervelend aan. Zó balen!

Scheerapparaat voor mannen voorkomt scheerbultjes

Het lijkt haast onmogelijk om die scheerbultjes voor te zijn. Het is niet alsof er nog niet genoeg tips de wereld in zijn geholpen om deze vervelende irriterende plekjes te voorkomen. Toch zijn deze tips dus lang niet altijd succesvol voor iedereen en zijn er veel mensen die maar blijven strugglen met dit probleem. Voor die mensen hebben wij misschien wel een tip die je eindelijk wel gaat helpen met dit probleem.

Op TikTok delen verschillende vrouwen nu dat ze de damesscheermesjes in de prullenbak hebben gegooid. In plaats daarvan zijn ze gegaan voor een mannenapparaat. Enne, dat blijkt heel goed te werken. De reacties die we deze vrouwen zien geven in video’s klinken heel veelbelovend. Voornamelijk voor de vrouwen met wat stugger en drukker haar, is er goed nieuws. Daarvoor zou dit scheerapparaat perfect zijn.

@queensloveadom #stitch with @Belle Weaver yes to this for the black girls. #shavingtips #shaving #thickhair #blackgirls ♬ original sound – Queenslove Adom 🍒🪩


Het gaat dus om een scheerapparaat van Philips. Deze Philips OneBlade Precision trimmer is dé oplossing voor iedere vrouw die last heeft van scheerbultjes. Je moet even een kleine investering doen, maar dan heb je wel wat. Dit scheerapparaat gaat gelukkig wel even mee, waardoor je er in ieder geval lang plezier van hebt. Je scoort hem bijvoorbeeld al bij winkels als Bol.com voor een prima bedrag van €39,99