Ja, scheetjes.. Echt iedereen laat ze wel eens vliegen in het leven, en ja zelfs modellen als Doutzen Kroes of beroemdheden als Beyoncé. Iedereen maakt zich er schuldig aan, want zo werkt het menselijk lichaam nou eenmaal.

@modernfamily

Fantasiewereld

Scheten laten is in het begin van een relatie natuurlijk niet echt goed voor de vibe. Hoewel mannen zich er altijd wat meer op hun gemak bij voelen kan het voor ons vrouwen toch een aardig obstakel zijn. Wanneer is nou echt het punt dat je je darmgassen de vrije loop kunt laten? Afijn, lees hier het antwoord:

Bij mannen is het de normaalste zaak van de wereld om eens een lekkere scheet te produceren en als hij dan ook nog een goed stinkt, is het helemaal een feest. Vrouwen doen dat natuurlijk niet en als we het wel doen gaat het gepaard met glitters en een bloemetjesgeur, tenminste dat is wat mannen denken of graag willen geloven. Maar helaas, vooral als je wat langer met elkaar gaat, kun je de schijn moeilijk blijven ophouden. Plot twist: ook jij bent toch gewoon een mens. Wow shokking..

Het is zover

Toch is het vaak lastig om in te schatten wanneer je voorzichtig je eerste scheetje kunt laten. Geloof het of niet, maar er is nu onderzoek naar gedaan wat de perfecte periode is. Daaruit blijkt dat de meerderheid na ongeveer zes maanden stopt met het leven in de scheet vrije fantasiewereld. 22 procent begint al scheetjes te produceren na een paar weken en bij 9.3% duurt het ongeveer een jaar voordat zij zich hieraan durven te wagen. Slechts 7% claimt dat ze zelfs na jaren nog de kamer uitlopen als ze een scheet moeten laten.

scheten laten relatie FEM FEM

Wij vinden zes maanden behoorlijk lang? Wij houden ons aan het motto: ‘liever geen buikpijn voor mij alleen, dan een scheet voor iedereen’.

Wil je er eerst achter komen of je überhaupt een relatie hebt? Lees ook: wat betekent jouw relatie?