Wij vrouwen hebben nu eenmaal het idee dat we met de feestdagen iets nieuws aan moeten. En dan blijft het niet enkel bij nieuwe kleding. Alsof de feestdagen nog niet duur genoeg zijn. Blijkbaar niet. Maar om je een handje te helpen (en om te zorgen dat je geen honderden euro’s uitgeeft aan een nieuwe outfit) hebben we de mooiste schoenen onder de €50 voor je geselecteerd.

Heels

Hakken zijn altijd mooi en zeker voor de feestdagen. Wil je lekker feestelijk? Ga dan voor hakken met glitters (die je overigens na de feestdagen ook nog gemakkelijk kunt dragen).

schoenen-feestdagen-heels-femfem
heels-schoenen-feestdagen-femfem
heels-schoenen-feestdagen-sock-femfem
laarsjes-schoenen-feestdagen-heels-femfem

Glitter & glamour

Om in de feestelijke stemming te blijven, hebben we nog veel meer glitterschoenen gevonden van onder de €50, waarmee jij de show gaat stelen deze feestdagen.

Screenshot 2017-12-01 at 14.11.03
Screenshot 2017-12-01 at 14.10.31
Screenshot 2017-12-01 at 14.24.27
glitter-schoenen-feestdagen-femfem

Pumps

Heb je een mooi womensuit of toffe broek met een truitje gescoord voor de feestdagen? Deze outfit style je natuurlijk af met een paar killer pumps. Wanneer je outfit redelijk simpel is, kun je kiezen voor opvallende pumps, waardoor je je outfit naar een hoger level tilt. Wanneer je outfit al redelijk veel kleur bevat, ga dan voor subtiele pumps die perfect matchen met de rest van je outfit.

schoenen-feestdagen-pumps-femfem
pumps-schoenen-feestdagen-femfem
schoenen-feestdagen-pumps-bruin-femfem
pumps-schoenen-feestdagen-blauw-femfem

Flat shoes

Laatst schreven we een artikel over hoe je geen pijn aan je voeten krijgt wanneer je hakken draagt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij helemaal geen zin hebt om de hele dag op hakken te staan. Heel begrijpelijk! En ook flat shoes zijn heel mooi te combineren met je feestelijke outfit. Zorg er wel voor dat je schoenen toch een beetje feestelijk blijven door voor simpele kleuren, glitters of lakleer te gaan. Ook velvet is een aanrader!

schoenen-feestdagen-flat-femfem
Screenshot 2017-12-01 at 14.26.19
schoenen-feestdagen-flat-shoes-femfem
flat-schoenen-feestdagen-femfem

Kijk ook eens naar de mooiste outfits voor de feestdagen.