Qua temperatuur is de zomer nog niet voorbij, maar we zijn al helemaal bezig met de modetrends voor komend seizoen. Wij vertellen je welke schoenen en laarzen komend seizoen trendy zijn.

Knee high laarzen

Het kan tijdens de herfst in Nederland behoorlijk fris worden, dus blote benen zijn niet altijd mogelijk in ons kikkerlandje. Maar het kan. Of je gooit er een panty bij, dan komt het sowieso goed. De lagere laarzen gaan dit jaar helemaal uit, en de hogere are coming back. Koop deze high knee boots in alle kleuren die je maar kan bedenken: wit zwart, bruin, beige, rood. Ze zijn fashionable en ge-wel-dig.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Adidas Samba

Het geeft ons een beetje een bowling vibe, maar wij vinden ze geweldig. En TikTok ook! Want op de app overstroomt het met deze super leuke sneakers. Ze zijn overal bij te matchen en voor de herfst is het een perfecte shoe. Vintage it is!

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zagen we deze zomer ook al voorbij komen, maar they are here to stay! Want zelfs met een leuke spijkerbroek zijn deze howdy laarzen super gaaf. Voor de wat warmere dagen, kun je ze heel leuk matchen met een zwarte panty én een sweater trui. Zo leuk!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Ballerina’s

Ballerina’s zijn eindelijk terug, en wat zijn we blij! Deze instappertjes maken je look helemaal af. Je kan ze matchen met een pak maar ook met een wat stoerdere outfit. Een lekkere losse jeans, een sweater en ballerina’s. Nou als je dat geen perfecte fit vind, dan weten we het ook niet meer!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

High New Balance 650’s

De New Balance 650’s zijn de grotere broer van de 550’s. Je kent ze wel, die lage New Balance sneakers die iedereen wil hebben en die voor bizarre prijzen worden doorverkocht. New Balance komt nu met een hoge variant, zodat we in het najaar allemaal lekker warme enkels hebben. We love them!

Bron: Pinterest

Uggs

De welbekende Uggs hebben we een tijdje even gehaat, maar ze zijn helemaal back om te shinen. Een perfecte optie wanneer je even geen zin hebt in je sneakers of laarzen. Of wanneer het simpelweg veel te koud is. Draag ze bij een straight leg jeans of een leuke pantalon. Moet je opletten hoe trendy je er uit zal zien.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Birkenstocks mét sokken

Love it or hate it: In de zomer hebben we ze gezien, en in de herfst zullen we dat ook blijven doen. Het werd de it-schoen van Copenhagen Fashion Week en alle bekende en onbekende modemensen lopen inmiddels met een variant van de leren sandaal rond. Met een paar witte lange sokken zijn deze instappers makkelijk te matchen en kun je de herfst lekker warm doorkomen. We love it!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Stiletto boots

We gaan deze herfst voor alles wat hoger is dan 10 centimeter en smaller is dan 2, want naaldhakken zijn dit jaar dé trend. Hoog of laag, dat maakt geen moer uit. Stiletto’s zijn weer helemaal back, dus koop nu alvast een paar en oefen thuis je loopje. Je wilt natuurlijk niet dat je in het openbaar onderuit gaat. Dat zou erg zijn…

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Crocs Crush laarzen

Iedereen heeft wel een haat-liefde relatie met Crocs. Ze brengen herinneringen terug naar boven van vroeger, die knalroze instappers waar je van die lelijke bedeltjes aan vastmaakte. Maar diezelfde Crocs, in een andere kleur en met wat mindere heftige bedeltjes zijn nu helemaal hot. Deze laars heeft aan de voorkant van de voet géén open gaatjes, waardoor je er in de herfst dus prima mee door het bos kan lopen of in grote plassen kunt stampen. En iedereen wil ze hebben!

Bron: Crocs

Loafers

Deze schoenen zijn één en al perfectie bij een zwarte panty. Ze zijn chique, schattig en ideaal om met een leuke fit te stylen. Witte sokken, and you are ready to go!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest