Hoewel je het misschien niet meteen zou denken, is een spijkerbroek gewoon een onderdeel van je garderobe in de zomer. Maar hoe draag je ‘m comfortabel zonder je gek te zweten op een warme zomerdag? Met de juiste schoenen. Enne, het is volgens fashion experts ook nog eens mega trendy!

flip-flops slippers jeans outfit
Bron: Pinterest

Flip-flops

Flip-flops, oftewel slippers zijn deze zomer hartstikke leuk om te combineren samen met je favoriete jeans. We weten het: slippers schreeuwen niet bepaalde ‘mode’ uit. Maar de bescheiden strandschoen heeft de afgelopen jaren een behoorlijke renaissance doorgemaakt binnen de modewereld. Het is nu tijd om ze niet alleen aan het strand te dragen, maar ook in de stad.

En eerlijk gezegd is er geen betere sandaal om je geliefde denim zomers te maken. De twee items werken samen om een coole, relaxte sfeer te creëren die geweldig is voor de warmere maanden. Heb je geen enkel idee waar we het over hebben en heb je wat inspiratie hier en daar nodig? Wij hebben de leukste outfits voor je onder elkaar gezet!

Lees ook: Liplezen in een bikershort: zo voorkom je dat

Outfit #1

Een mega leuke outfit met slippers en jeans, combineer je uiteraard met een leuke oversized blouse. Stop ‘m in je broek, knoop ‘m open of doe de blouse half open zoals de onderstaande foto. Super leuk én heerlijk voor de warmere dagen!

Outfit #2

Een andere leuke outfit vinden wij de combinatie met de blazer. Een jeans en een blazer zijn namelijk altijd goed, de flip-flop maakt het dan weer net iets meer zomerproof. Ook perfect op kantoor wanneer de temperaturen zó hoog zijn, maar geen korte rokken of jurkjes aan mag. Dan is dit een mooie oplossing. Heb je aan het einde van de dag, ook geen last van meurende sokken.

Outfit #3

Als laatste hebben we deze geweldige look. Simpel, zomers én klaar om na een heerlijke stranddag, uiteten te gaan. Dan zijn slippers alsnog hartstikke leuk! De witte spijkerbroek is al zo zomers, de flip-flops kunnen hierbij dan uiteraard niet missen.