Nieuw seizoen, nieuwe schoenen. Onze geliefde open schoentjes moeten weer de kast in. Omdat er op schoenengebied zo ontzettend veel aanbod is en eigenlijk zo’n beetje alles kan, is het soms moeilijk om te kiezen. Wij zochten naar de schoenentrends van dit moment en geven jou de nodige inspiratie voor jouw nieuwe paar.

Alles wat metallic is

Metallic is alles in een. Het is vrouwelijk, stoer, sexy, uitdagend, rock&roll en elegant. Elke schoen in een metallic kleur is dit seizoen goedgekeurd. Wil jij een spannendere look? Kies dan voor een combinatie van stijlen die juist een beetje met elkaar botsen. Combineer bijvoorbeeld een sneaker met een skirt of een klassieke loafer met een boyfriend denim.

FEMFEM Shoetrends metalic loafers FEMFEM metalic sneakers gigi hadid FEMFEM Shoes metalic heels

 

Alles wat velvet is

Dit is misschien wel onze favoriet onder de schoenentrends. Opeens zie je de velvet stof weer praktisch overal. Velvet is chique, vrouwelijk en comfortabel. Eigenlijk mag je deze fabric dit najaar in elk item gebruiken, hoewel de stof in schoenen misschien wel op haar allermooist is. Je maakt een basic outfit meteen heel luxe en on-trend wanneer je er een schoen bij draagt in een velvet fabric. Of het nu een enkellaars, ballerina of een hak is: velvet geeft je meteen dat sjieke gevoel.

FEMFEM shoes velvet FEMFEM shoes heels FEMFEM shoes velvet heels

 

Alles met een platform

En dan voornamelijk een enkellaars met hak en een platform. Een loafer met een platform mag trouwens ook. Een schoen met een platformzool maakt je meteen een stuk langer zonder dat het moeilijk is om erop te lopen. Ook geeft het je outfit vaak net dat stoerdere randje.

FEMFEM platform shoes black FEMFEM shoes platform loafers FEMFEM platform ankle booties