Dilemma: kan je wel of niet tussen de lakens duiken met je lover wanneer jullie bij je (schoon)familie logeren tijdens kerst? Door de magische sfeer, strakke en chique kleding en lekker eten kunnen we ons voorstellen dat je gewoon in je oude slaapkamer hét wil doen. Daarom geven we je vijf tips voor een geluidloze sessie.

Tips geluidloos stil vrijen ketsen kerst slaapkamer schoonouders
Bron: Fifty Shades Darker

Kerst bij (schoon)familie

Kerst is bijna om de hoek, wat betekent dat jij en je lover op bezoek gaan naar jullie ouders en families. Super leuk, maar jullie logeren ook in jullie oude slaapkamers. Enne, misschien heb je geluk dat je de oudste was en op zolder sliep, maar als je pech hebt slaap je komend weekend met je partner in de kamer naast die van je ouders.

Maar moet jullie dat tegenhouden om geen steamy sessie te hebben? Of course not! Daarom hebben wij 5 tips onder elkaar gezet om een geluidloos bedavontuurtje bij jullie ouders — tijdens kerst — te hebben!

1. Gebruik kussens

Kussens: erg belangrijk. Dit niet alleen om het jezelf comfortabeler te maken, maar ook om er in te bijten of te schreeuwen. We kunnen ons voorstellen dat wanneer je tot je hoogtepunt komt, dat het lastig is om geen geluid te maken, daarom is een kussen ideaal!

2. Face-to-face standjes

Het is verstandig om zo stil mogelijk te werk te gaan. Met een face-to-face positie kun je communiceren met oogcontact en kusjes, kies dus hiervoor wanneer je elkaar niet kan weerhouden in die strakke kerstkleding. Bovendien kun je elkaar stilhouden door je partners mond dicht te doen met je hand. Dit is niet alleen handig, maar ook super sexy! 

3. Verplaats naar de vloer of ga staan

Kraakt en bonkt het logeerbed? Mocht je met face-to-face posities alsnog te veel geluid maken, kunnen jullie er ook voor kiezen om naar de grond te verplaatsen. Niet heel comfy zou je denken, maar als je je dekbed pakt en er knus plekje van maakt dan komt het meer dan goed.

Staan is ook een prima optie en het is ook erg sexy. Je ziet ineens alle hoeken van je (of zijn) oude slaapkamer. Oeh!

4. Handjes (of je hoofd) onder de dekens

Handjes (of hoofden) onder de dekens kunnen ook een hele fijne manier zijn om elkaar te verwennen. Het is een stuk handiger wanneer je bij familie logeren. Van een logeerbed op losse schroeven zal je geen last hebben en als er op de deur wordt geklopt kunnen jullie beide snel een normale houding aannemen.

5. Kies voor de douche

Mocht je nou écht hele dunne wandjes hebben? Verplaats dan naar de douche en zet een muziekje aan. Enne, stromend water is ideaal voor het maskeren van eventuele geluiden.

Zorg er wel voor dat je voorzichtig bent, want het kan erg glad zijn. Jullie plannetje is niet helemaal geslaagd als iemand van jullie in de eerste hulp belandt. Hoe ga je dat dan uitleggen aan de familie? Oh, oh, oh!