Sylvie Meis herkennen we aan haar prachtig blonde lokken en haar veel te mooie glimlach. Wat blijkt nu: zoon Damián heeft een vriendin die ook over deze kwaliteiten beschikt. Sylvie plaatste namelijk op Instagram een foto met het vriendinnetje van haar zoon. En wow, de twee lijken enorm veel op elkaar.

Bron: @sylviemeis

Lijken op elkaar

Sylvie Meis genoot onlangs van een zonnige vakantie, maar niet alleen. Ze was namelijk op familievakantie met haar zoon en de vriendin van haar zoon, Laerke. Een foto op Instagram van de gezellige vakantie mocht uiteraard niet ontbreken, daarom maakte de presentatrice een foto met haar schoondochter. Onder de foto schrijft Sylvie: “Tijd voor familievakantie.”

Dat het er heel gezellig uitziet is niet het enige wat opvalt. Er is namelijk nog iets waar de volgers van Sylvie niet omheen kunnen. Sylvie en haar schoondochter lijken namelijk sprekend op elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

In de comments klinkt de volgende opmerking: “Lijkt wel je dochter!! 😍😍”. En wij zijn het hier zeker mee eens. Ook Sylvie kon deze vergelijking niet ontkennen en reageerde: “Jaaaa ze is zoooo lief!!! Ze zei net nog, hahaha, in de foto lijken we op elkaar.”

Mening van Sylvie over de relatie van haar zoon

Sylvie staat helemaal achter de relatie van haar zoon. Ze vindt het een schat van een meid en ze is meer dan welkom in de familie. De twee zijn inmiddels al iets meer dan een half jaar samen en lijken mega gelukkig met elkaar.

bron: @laerke.wiktoria

Hoe cute is deze foto?

Lees ook: Sylvie Meis vertelt: deze cosmetische behandeling ondergaat ze ieder half jaar