Het schoonmaken van je badkamer blijft altijd een grote uitdaging, want het vinden van het juiste schoonmaakmiddel voor al die kalkaanslag is gewoon onmogelijk. Of nou, dat was het. De consumentenbond ging weer op onderzoek uit en bekroonde het schoonmaakmiddel van Action tot de beste koop. En dat heeft dus alles te maken met de hele fijne prijs- en kwaliteitverhouding. Goed schoonmaken voor een prikkie dus.

Kalkaanslag verwijderen

Als we ergens moeite mee hebben, is het wel het verwijderen van kalkaanslag. Voornamelijk in de badkamer blijft het een eeuwige strijd en vinden we met moeite een schoonmaakmiddel dat alle kalk als sneeuw voor de zon kan laten verdwijnen. Dat probleem lijkt nu verleden tijd, want de consumentenbond deed onderzoek en vond dé beste koop voor dit probleem. Tijd om een bezoekje te brengen aan de Action, want dat blijkt nu the place to be te zijn voor kwalitatief goede en goedkope schoonmaakmiddelen – zelfs voor je stinkende prullenbak!

Schoonmaakmiddel van Action komt als beste uit de test

De consumentenbond deed onderzoek naar schoonmaakmiddelen en kroonde uiteindelijk de Superfinn Anti Limescale van Action tot de beste koop van 2023. Enne, dat heeft alles te maken met de prijs- en kwaliteitverhouding. Dat betekent een hoop schone kranen en douchewanden voor een héél fijn prijsje. In totaal testte de consumentenbond maar liefst 24 verschillende soorten badkamerreinigers op kalkverwijdering, kalkzeepverwijdering, duurzaamheid, kalkbescherming, gebruiksgemak en aantasting op materialen.

schoonmaakmiddel van Action
Bron: Action

De Superfinn behaalde een mooie score van een 7,1 op kalkverwijdering en eindigde hiermee op de derde plek. Daarnaast behaalde de Superfinn ook een mooie score van een 7,8 op aantasting van materialen. Enne, hij is dus ook nog eens lekker betaalbaar. Je scoort deze badkamerreiniger namelijk al voor €1,50 per fles van 750 milliliter. Dat betekent dat je je badkamer goed, duurzaam en betaalbaar schoonmaakt. Dankzij al deze factoren is dit schoonmaakmiddel van Action uitgeroepen tot de beste koop volgens de consumentenbond.