Praktisch en modieus. Als het gaat om schoudertassen blijkt het iedere keer dat dit een essentieel item is voor je dagelijkse outfit. Als kledingaccessoire zorgt het ervoor dat je kleding als geheel matcht… of juist niet. We love bags en daarom delen we dan ook graag de volgende pareltjes met jullie!

Alexander McQueen

Fraai zijn de tassen van Alexander McQueen waarbij de nadruk ligt op luxe, maar ook op kwaliteit en vakmanschap. De tassen van het modehuis passen vaak bij een casual look maar ook bij feestelijke gelegenheden waar je er graag iets chiquer uit wilt zien. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit kun je er bovendien jarenlang van genieten.

Voor de lezers van FEM FEM zetten we drie bijzondere tassen van Alexander McQueen bij elkaar uit het assortiment van modeplatform Winkelstraat.nl.

Zwart leren tas met goudkleurige sluiting

Als eerste hebben we deze elegante tas staan. Door zijn zwarte kleur leidt de tas niet te veel af van de rest van je outfit, maar kan het wel een belangrijke rol in stijl spelen. De rode voering aan de binnenkant van de tas, die ook zichtbaar is als je aan de achterkant van de tas kijkt, geeft hem net een wilder randje. Als je voor netjes, maar toch stoer wilt gaan is deze tas ideaal. Alles bij elkaar maakt de tas ideaal als aanvulling op je outfit bij belangrijke gelegenheden, hij staat namelijk erg mooi bij een jurk en hakken.

Screenshot 2021-05-25 16.30.38 Screenshot 2021-05-25 16.30.20

Bruine tas met goudkleurige ketting

Een mooi leren tas met een gouden ketting als schouderband. Zoals we ook bij andere tassen van Alexander McQueen zien, staat het zwart in combinatie met goud erg mooi. Deze tas combineert dit nog met een bruine kleur. Het staat perfect over crèmekleurige jassen.

Screenshot 2021-05-25 16.28.12 tas

The Curve (pink)

Bijzonder mag de tas “The Curve” zich zeker wel noemen. Een fraai design tas die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, waaronder deze zacht roze variant. Deze tas is met een prijskaartje 1200 euro is zeker niet goedkoop, maar daarmee heb je wel een iconisch exemplaar in huis.

tas tassen FEM FEM

Lees ook: dit zijn de grootste schoenentrends van het voorjaar 2021