De blauwe pakken, dramatische scènes en heerlijke cast: wij kunnen geen genoeg krijgen van Grey’s Anatomy. Fans van het programma moesten even geduld hebben maar vandaag is het dan ein-de-lijk zover. Het achttiende seizoen van de ziekenhuisserie staat op Disney+.

grey's anatomy
Beeld: Grey’s Anatomy

Ziekenhuisserie

Veel series worden na het derde of vierde seizoen een stuk minder interessant, maar dat is bij Grey’s Anatomy absoluut niet het geval. Al achttien seizoenen lang weten de makers de fans te verrassen met interessante verhaallijnen. En dat vinden wij eigenlijk best wel bijzonder.

Grey’s Anatomy begon in 2005 en wist al vanaf het begin de kijkers te raken. Tig seizoenen lang konden we de ziekenhuisperikelen van actrices als Ellen Pompeo en Patrick Dempsey – aka Meredith Grey en McDreamy – in de serie volgen. En tja, daar kunnen we gewoon geen genoeg van krijgen.

Einde van Grey’s Anatomy?

Ondanks dat er nu een achttiende seizoen van de serie is gemaakt, die we vanaf nu via Disney+ kunnen bekijken, lijkt het einde van de serie in zicht. In eerdere interviews hintte actrice Ellen, die de rol van Meredith vertolkt, op een einde. Toch lijkt voor nu nog niet aan de orde, aangezien de makers van de serie onlangs bekend maakten dat er een negentiende seizoen in de maak is. Vinden wij he-le-maal niet erg.

Lees ook: Fan van Grey’s Anatomy? Dan is deze Netflix-serie een aanrader voor jou