Zware proeven, weinig eten en sneaky bondjes: we kunnen geen genoeg krijgen van Expeditie Robinson. Het nieuwe seizoen van het programma gaat bijna van start en wij kunnen nu al niet wachten. Eind augustus kunnen we weer genieten van Expeditie Robinson, maar dit seizoen niet op een zondag- of donderdagavond.

expeditie robinson
Bron: Expeditie Robinson

Nieuwe avond

Vanaf 29 augustus is het tijd voor een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson – en dat is anders dan gepland. Het programma zou eigenlijk een dag later beginnen, maar door de veranderende huizenmarkt kon het nieuwe programma De Moeite Waard helaas niet doorgaan. De startdatum van Expeditie Robinson wijzigt hierdoor (en dat vinden wij stiekem niet zo erg).

Veranderingen

In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn er een aantal dingen anders ten opzichte van het vorige seizoen. Zo neemt presentator Rick Brandsteder het presentatiestokje over van Kaj Gorgels, aangezien hij vanwege een druk schema de opnames dit jaar niet kon bijwonen. Ook genieten we dit seizoen van maar één aflevering per week, die je niet op zondag- of donderdagavond kunt bekijken. De afleveringen verschijnen namelijk op maandagavond op de buis.

Stiekem vinden wij deze verandering helemaal niet zo erg, want wat is er nu lekkerder dan je week beginnen met een gloednieuwe aflevering van Expeditie Robinson?

Lees ook: Zó weinig calorieën aten de deelnemers van Expeditie Robinson per dag