Na het laatste seizoen van Married at First Sight kunnen fans niet wachten op een nieuw seizoen van de serie. Lang wachten hoeft niet, want het nieuwe seizoen wordt in januari 2023 al verwacht. Yay. Om de kijkers nog gelukkiger te maken dan ooit, is RTL van plan om meer afleveringen per week uit te zenden.

Nieuw seizoen MAFS
Bron: Married At First Sight

MAFS Laury & Toychyro

Wie het laatste seizoen van MAFS gekeken heeft, weet dat al het vuur dat tussen de deelnemers brandde, uit is geblazen. Of was er helemaal geen vuur? Hmm. Van alle koppels waren Toychyro en Laury het koppel dat het langst bij elkaar bleef. Ze hadden duidelijk een klik en wisten beiden zeker dat ze voor elkaar bestemd waren. Op het moment dat ze moesten kiezen voor leave of stay, vroeg Toychyro Laury ten huwelijk.

“Ik wil je niet kwijt. Ik wil met jou zijn, Lau. Deze keuze is uit liefde. Ik ben verliefd op jou”, begon Toychyro. Hij ging op zijn knieën en Laury reageerde vol verbazing: “Wat doe je, wat doe je?” Waarop Toychyro zei: “Ik wil vragen of je met me wil trouwen.” Zonder te twijfelen zei Laury ja!

Helaas is er toch geen MAFS bruiloft, want Laury en Toychyro zijn uit elkaar. Ze gaven kortgeleden aan dat ze elkaars vertrouwen hebben geschaad en toch niet bij elkaar passen. De ex-lovebirds hebben geen contact meer met elkaar.

Volgend seizoen MAFS

RTL4 onthult dat er bij het gloednieuwe seizoen een aantal dingen anders gaan. De zender is al een tijdje aan het experimenteren met het uitzenden van meerdere afleveringen in een week. Dit gaat nu ook met MAFS gebeuren. So guys, hou dinsdag en woensdag vrij, want dat zijn de dagen waarop je het liefdesleven van de nieuwe deelnemers kunt volgen. Dit betekent dus dat je de afleveringen van dit seizoen allemaal op de buis kunt bekijken, terwijl dit vorig jaar alleen maar via Videoland kon.

Vanaf 3 januari worden de nieuwe afleveringen op de dinsdag en woensdag uitgezonden. We can’t wait.