Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie Ginny & Georgia, want de release van het tweede seizoen is bekendgemaakt. Wij praten je even bij.

Bron: Netflix/Ginny & Georgia

Ginny & Georgia

We zijn inmiddels allemaal fan van de serie Ginny & Georgia. Het eerste seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger, waarbij Ginny erachter komt dat haar moeder een moordenaar is. Op dat moment besluit ze samen met haar broertje Austin te vluchten. Super spannend natuurlijk, maar waar zijn ze in hemelsnaam naartoe gevlucht?

Wat kunnen we verwachten?

Ondanks we nog niet weten waar de twee naartoe zijn gevlucht, heeft Brianne Howey — die de rol van Georgia speelt — veelbelovende informatie gedeeld. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, vertelt de actrice. Volgens Brianne zullen er ook een aantal nieuwe personages in het tweede seizoen te zien zijn. “We ontmoeten enkele meer invloedrijke personages waarover we hebben gesproken. Dus het is geen totale verrassing. Maar nu we ze eindelijk kunnen ontmoeten, veroorzaken ze natuurlijk wanorde en chaos. Daarbij gaan Ginny en Georgia ook op gespannen voet verder…” Oh my.

Vanwege de coronapandemie hebben de opnames flinke vertraging opgelopen waardoor we allemaal langer dan een jaar op hét vervolg hebben gewacht. Gelukkig verklapte producer Debra J. Fisher onlangs een aantal details over de release van het nieuwe seizoen.

Release

De belangrijkste vraag is uiteraard: wanneer verschijnt het tweede seizoen op Netflix? Debra onthult op TikTok dat dit niet veel langer zal duren. De productie van het nieuwe seizoen is net afgerond en dit betekent dat Netflix veertien weken de tijd heeft om de serie in alle niet-Engelstalige landen na te synchroniseren. Dit betekent dat we het tweede seizoen van Ginny & Georgia heel snel kunnen verwachten. Exciting news, want volgens de makers zal het nieuwe seizoen ergens midden of eind december op Netflix verschijnen. We can’t wait!