Seks op de bank…zo af en toe niks mis mee zou je denken. Best wel spannend toch? Nou dat het spannend is weten wij zeker, maar zeker niet om goede redenen. Want let op: het blijkt dat hackers het voor elkaar hebben gekregen om toegang te krijgen tot webcams van sommige Smart tv’s, OMG! Dit betekend dus dat het zo kan zijn dat er viezeriken meekijken met jullie bezigheden…en dat is nog niet eens alles.

Seks op de bank? Dat wil je voortaan misschien toch liever skippen om deze reden FEM FEM

Think again

Dusssss, de volgende keer echt even goed nadenken voordat jullie ervoor willen gaan op de bank. Het is namelijk verschillende nietsvermoedende stelletjes al overkomen. Je moet er toch niet aan denken…Maar het kan dus nog erger: sommige koppels zagen zichzelf terug op een pornosite. Say what? Oke dat is echt echt echt een hele grote nachtmerrie. Er was bij deze koppels zelfs geen sprake van chantage of wraak. Dit is juist nog enger, het kan dus iedereen overkomen met een SmartTV in huis, en wie heeft dat tegenwoordig niet?

Beter een andere plek

Kortom: kies de volgende keer liever voor een andere plek waar jij je seks gaat hebben. Heb je een keer geen zin in je ‘saaie’ bed? Kies dan voor de keuken of de badkamer. Of gooi een handdoek over je televisie heen, dan hoef je niet bang te zijn voor deze creepy taferelen en kun je gewoon seks hebben op je bank.