Oef, deze zagen we niet helemaal aankomen aangezien het misschien wel hét bekendste seksstandje is: de missionarispositie. Blijkt dus dat dit niet per se hoeft voor vele mannen. Niet dat mannen het afgrijselijk vinden, maar het is voorspelbaar en soms ook een tikkeltje saai.

Hij doet al het werk

Dit standje is vooral niet geliefd door de luie man. Jij die lekker op je rug kan blijven liggen terwijl hij al het werk moet verrichten.

Er is niet zo veel om naar te kijken

En jij maar altijd denken dat het zó romantisch is om elkaar diep in de ogen te kijken tijdens de seks… Hij denkt: ik heb je gezicht al duizenden keer gezien. Mannen zijn visueel ingesteld en vinden het fijn om tijdens verschillende standjes een beter beeld te krijgen van jouw lichaam.

Je zit in elkaars gezicht

Zin in morning sex? Tja, dan is de missionarispositie niet bepaald fijn als beide nog last hebben van morning breath. Of je hebt net iets gegeten met een penetrante geur, niet bepaald opwindend.

Ze vinden het te basic

Voorspelbaar en saai dus volgens vele mannen. En waar je liever never nooit aan wil denken (dus excuses hiervoor): zo hebben je ouders hoogstwaarschijnlijk seks.

Kortom, je hoeft de missionarispositie niet te verbannen, breng gewoon wat meer variatie in de toko.