Seks is natuurlijk hartstikke leuk, maar laten we niet vergeten dat het ook hard werken is. De fijnste seksstandjes zijn vaak ook de meeste intensieve. Dus als je toch bezig bent, waarom zouden we het dan niet meteen gebruiken als een workout met benefits. Met deze standjes train je je armen, benen, billen en buikspieren!

Armen: De kruiwagen

Dit standje traint je armen als geen ander. Ga op handen en knieën zitten. Je partner tilt je heupen omhoog, zodat hij je als een soort kruiwagen vast heeft. Door dit standje kan hij extra diep bij je naar binnen komen en je krijgt er ook nog eens mooie gespierde armen van. Twee vliegen in een klap.

Billen: De Pinball Wizard

Ga in de brug stand liggen: op je rug, knieën gebogen met je voeten op de vloer, til je heupen zo hoog mogelijk op. Hij kan op zijn knieën voor je gaan zitten en zo bij je naar binnen gaan. Als je een extra workout wil kun je een been over zijn schouder gooien.

Benen: Stand and Deliver

Dit is een vrij simpele. Ga met je rug naar hem toe staan en buig voorover vanuit je heupen. Zo kan hij van achter bij je naar binnen komen. Hou je armen langs je zij zodat hij je handen kan vasthouden. Dit standje is een prima training voor je benen en nog lekker ook!

Buikspieren: Balletdanseres

Ga tegenover je lief staan met jullie gezichten naar elkaar toe. Ga op een been staan en til je andere been op om hem om je partner heen te slaan. Vind je balans terwijl hij bij je naar binnen komt. Als je lenig bent en een extra uitdaging wilt, sla je been dan over jouw partner z’n schouder heen. Zo kan hij extra diep gaan. Dit standje vergt balans en uithoudingsvermogen en je werkt aan je buikspieren.