Dat Selena Gomez ontzettend rijk is, betwijfelt helemaal niemand. Ze heeft er met haar 30 jaar al een flinke loopbaan op zitten en daar komt ook een bizar vermogen bij kijken. Marree, hoeveel de actrice verdient per Instagram-post, is duizelingwekkend.

Selena Gomez bedrag vermogen Instagram
Bron: @selenagomez

Carrière Selena Gomez

10 jaar oud was Selena Gomez, toen ze haar eerste acteerrol te pakken had. Samen met actrice en zangeres Demi Lovato was zij voor het eerst te zien in de Amerikaanse kinderserie Barney and Friends. Later dook ze op in Hannah Montana en The Suite Life of Zack and Cody, maar haar succesvolle Disney-carrière begon pas écht toen ze in Wizards of Waverly Place speelde.

In Wizards of Waverly Place harkte Selena een hoop geld binnen. We hebben het over $30.000 per aflevering, en dat voor 106 afleveringen. Holy shit! Ze heeft natuurlijk veel meer dan dat gedaan, maar om nou alle films en series op te noemen, is vrij heftig.

Vergeet niet dat Selena, naast acteren, ook producent is geweest voor heel veel films. Ze is tenslotte het brein achter de bekende tienerserie 13th Reasons Why. Maar daarnaast doet de brunette veel meer. We kennen haar natuurlijk ook als zangeres, en daarmee heeft ze ook een hoop geld naar binnen gehaald. Met de Stars Dance Tonight tour verdiende ze 35.3 miljoen dollar en met de Revival tour 35.6 miljoen dollar. Omg!

Net als veel andere celebs heeft Selena Gomez ook haar eigen productlijn, namelijk Rare Beauty. De sales liegen er dan ook niet om, in het eerste jaar zette ze zo’n 60 miljard dollar om.

Dit verdient Selena Gomez per Instagram-post

Naast alles wat ze doet, houdt Selena uiteraard ook haar Instagram bezig. Mega veel bedrijven willen Selena als hun ambassadeur, en dat is niet gek. Selena is één van de meest gevolgde vrouwen op Instagram, maar daar hangt natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan. Hoeveel zij voor een gesponsorde Instagram-post vraagt? Volgens Instagram Rich List, vraagt Selena 1,5 miljoen dollar. Pardon?!

Na al die bedragen te hebben gezien, zal jij je vast afvragen wat haar vermogen dan ook is. Hou je vast, want we hebben een behoorlijk rekensommetje moeten doen. Het vermogen van Selena Gomez staat nu op een dikke 95 miljoen dollar, alweer 20 miljoen dollar meer dan vijf maanden geleden.