Selma Omari, influencer en kersverse moeder, laat weten dat haar zwangerschap ook complicaties met zich meebracht. Haar zwangerschap had namelijk effect op haar lipcorrectie. Deze ging niet zoals gehoopt, deelt ze met haar volgers. Benieuwd? Wij praten je bij.

Selma Omari lipcorrectie
Bron: @selmaomari

Onbedoelde wending voor Selma Omari

Te midden van het nieuws van haar bevalling, bracht Selma Omari een eerlijk verslag naar buiten over een recente lipcorrectie. Deze verliep niet zoals gepland. Het verlangen om zich zelfverzekerd te voelen tijdens haar zwangerschap leidde haar naar een beslissing om haar lippen bij te werken. Helaas, in plaats van het gewenste resultaat, liep ze tegen onvoorziene complicaties aan. “Mijn lippen werden op meerdere plekken behandeld, wat leidde tot migratie van de filler en een uiterlijk dat verre van natuurlijk was.” Onthulde Selma in een openhartige video.

Het was pas tijdens haar zwangerschap dat Selma zich volledig bewust werd van de situatie. Ze beschreef hoe de ongewenste effecten opvallend werden. Hierdoor nam ze contact op met de kliniek om de problemen aan te pakken. Ook koos ze om enkele andere aspecten aan te passen, zoals haar fronslijnen.

Nieuwe ronde nieuwe kansen  

Ondanks de uitdagingen die ze tegenkwam, weigerde Selma de moed te laten zakken. Ze besloot dat ze niet tevreden zou zijn met minder. Ze onderging een nieuwe ingreep in de hoop op betere resultaten. Haar nieuwste onthulling toont dat ze openlijk haar cosmetische ingrepen met haar volgers deelt. De recent gedeelde resultaten van Selma haar laatste ingreep tonen een positievere wending in haar verhaal. Ze lijkt nu dan ook tevreden met het resultaat van haar aanpassingen.

Selma Omari deelt haar cosmetische ingrepen openlijk. Dit herinnert ons er ook aan dat schoonheid divers is en in vele vormen komt. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen een persoonlijke keuze heeft als het gaat om hun uiterlijk, en dit moet altijd worden ondersteund door grondig onderzoek en professioneel advies.