Goed nieuws voor alle Disney fans wereldwijd! Disney is namelijk bezig met het maken van een serie van de bekende film ‘Beauty and the Beast’. De show zal verschijnen op Disney+, dat maakte de productiemaatschappij dinsdag bekend. Benieuwd naar deze serie? Dit is wat wij er tot nu toe van weten. Yass!

beauty and the beast
@beautyandthebeast

Beauty and the Beast

Het verhaal van de serie speelt zich af voor dat van de live-action film in 2017, deze werd dan weer gebaseerd op de animatieklassieker uit 1991. Ook een aantal acteurs, die in de live action-versie te zien waren, keren weren terug in de serie. Zo zullen de acteurs Luke Evans en Josh Gad weer te zien zijn als Gaston en Lefou. Actrice Briana Middelton, bekend van de film The Tender Bar, is een nieuw lid van de cast en zal de rol van Louie’s stiefzus Tilly gaan vervullen.

Muziek

Ook deze keer zal componist Alan Menken weer verantwoordelijk zijn voor de soundtrack van Beauty and the Beast-serie. Dit deed hij al eerder voor de populaire film, maar ook deze keer zijn het de klanken van Alan die door je beeldscherm heen knallen. We moeten even geduld hebben, de opnames voor de serie beginnen pas volgend jaar. Wanneer dan de afleveringen op Disney+, is nog niet bekend. Even afwachten dus!

Lees ook: Deze actrice zou eigenlijk de hoofdrol in The Devil Wears Prada spelen