Ziekenhuisseries, ze blijven populair, zeker na het grote succes van de serie Grey’s Anatomy. Heb je die serie nou al helemaal afgekeken of ben je al te veel gespoilerd? Ga dan voor de serie New Amsterdam. Deze staat pas een tijdje op Netflix, gelukkig wel meteen met 2 seizoenen, zodat je meteen kunt gaan bingewatchen. Wij vertellen je alles over de serie en de acteurs.

@newamsterdam
@newamsterdam

New Amsterdam

De serie gaat over Dr. Max Goodwin, hij wordt de nieuwe Medical Director van het publieke ziekenhuis New Amsterdam. Meteen gooit hij het roer om en begint met een hele andere aanpak, wat het ziekenhuis een nieuw leven in blaast. Elke aflevering zijn er weer nieuwe patiënten met nieuwe problemen, maar ook de avonturen van de artsen volgen we op de voet. Max komt er namelijk in een van de eerste paar afleveringen achter dat hij zelf kanker heeft. Voor hem een ongelofelijke strijd, omdat zijn werk zijn alles is. Tussendoor komen er allerlei dingen naar voren zoals romances, taboes en vriendschap. Echt de moeite waard om te kijken, je gaat 100% met alle personages meeleven.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jocko Sims (@jockosims)

Knappe acteurs

Ook voor de acteurs hoef je het kijken van deze serie niet over te slaan. Ze zijn namelijk ongelofelijk knap, zowel de mannen als de vrouwen. Onze persoonlijke favoriet is natuurlijk Dr. Max Goodwin, maar ook de andere artsen mogen er zeker zijn.

Dr. Max Goodwin

Max Goodwin is dus de nieuwe Medical Director van het ziekenhuis en wordt gespeeld door de acteur Ryan Eggold.

Dr. Floyd Reynolds

Een van de medewerkers uit het ziekenhuis is Floyd Reynolds, hij is de chirurg voor cardiovasculaire operaties en wordt gespeeld door Jocko Sims.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jocko Sims (@jockosims)

 Dr. Lauren Bloom

Dr. Lauren Bloom is een echte powervrouw en wordt gespeeld door Janey Montgomery. In het ziekenhuis leidt zij de afdeling eerste hulp.


Lees ook: Fan van Grey’s Anatomy? Dan is deze serie echt een aanrader voor jou