Goed nieuws voor alle fans van de serie You, want het schijnt dat er een nieuwe verfilming aan zit te komen. De mega populaire Netflixserie “You” is gebaseerd op een boek van Caroline Kepnes. De makers van de reeks gieten nu een ander boek van Caroline in een serie genaamd: Providence. Sounds good!

We wachten ongeduldig op het derde seizoen van You, dat in de loop van dit jaar verschijnt op Netflix. Ondertussen heeft het productieteam niet stilgezeten en zijn ze volop bezig met een nieuw project. De nieuwe serie Providence belooft in ieder geval veel goeds.

you-season-2

Verhaal

Dit boek heeft een volledig ander genre dan You. Het verhaal gaat over een 12-jarig jongetje, Jon Bronson, dat spoorloos is verdwenen samen met vijf andere klasgenootjes. Tien jaar later duikt hij plotseling weer op, maar hij herinnert zich niets van de afgelopen jaren. Langzaam aan probeert hij de draad weer op te pakken. Zo zoekt hij contact op met zijn jeugdliefde Chloe Sayers, die er altijd in bleef geloven dan Jon ooit terug zou keren. Zonder dat Jon het weet heeft hij, en de vijf andere jongens, plotseling buitennatuurlijke krachten gekregen. Jon probeert gaande weg uit te zoeken wat er met hem is gebeurd én waarom.

Deze serie zal helaas niet, net zoals You, op Netflix verschijnen, maar op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wij deze later ook niet op een andere manier kunnen bekijken.

We zullen dus nog even moeten wachten totdat we meer te horen krijgen over deze gloednieuwe serie!