Wij houden ervan om lekker op de bank onder een dekentje de meest gillende series te bingewatchen. Een Temptation Island en een Married At First Sight Australia, zijn inmiddels een enorme hit op Videoland. Welke guilty pleasures zijn naast deze twee parels nog meer heerlijk om te bingewatchen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

friends-serie

Married At First Sight Australia – Videoland

Mocht je dit nog niet gezien hebben.. GA HET ALSJEBLIEFT KIJKEN! Net als in de Nederlandse versie, trouwen in dit programma vreemden met elkaar. Het verschil is alleen: in deze versie zit Veel Meer Drama. Ja, met hoofdletters, want het gaat er pittig aan toe. We zullen niet te veel verklappen. Maar verwacht (iets te) pittige dames, intriges, huilbuien, agressie en ontluikende liefdes. Het zijn behoorlijk wat afleveringen, maar ze vliegen voorbij als je er eenmaal in zit.

Love is Blind – Netflix

Ben je gek op het concept van MAFS, maar wil je liever ietsje minder drama? Dan is Love is Blind iets voor jou. In dit programma praten de kandidaten in aparte kamers met elkaar en horen alleen elkaars stem. Ze hebben dus geen idee hoe hun praatpartner eruit ziet. Om elkaar te mogen zien, moet de één de ander ten huwelijk vragen. Daarna volgt de kennismaking met elkaars leven en wordt er op de huwelijksdag besloten of de twee samenblijven.

Selling Sunset – Netflix

Een van de nieuwe series op Netflix: Selling Sunset. Hierin volg je makelaarskantoor The Oppenheim Group in Los Angeles. Je ziet de makelaars de meest luxe huizen verkopen en krijgt een kijkje in hun vrij extravagante bestaan. Alsof je avonden lang op Funda doorbrengt, maar dan nog. veel. beter.

Too Hot to Handle – Netflix

Dit is een flinke guilty pleasure. Zet een boel vrijgezellen op een tropisch eiland en spreek twee regels met ze af: geen sex en niet zoenen. Klinkt saai om naar te kijken, maar verwacht een hoop spektakel (en een beetje liefde).

The Circle – Netflix

The Circle is gemaakt om te laten zien dat niets is wat het lijkt op social media. Het is enerzijds een manier om het publiek te tonen dat je nooit 100% zeker weet wie je voor je hebt, maar ook dat je moet oppassen met wat je tegen wie zegt. Waar het over gaat? Een aantal mensen, in hun eigen studio, opgesloten in één appartementencomplex. Vervolgens kunnen ze via schermen met elkaar chatten. Maar: zijn deze mensen wel wie ze zeggen dat ze zijn, of catfishen ze de boel flink?

Temptation Island Love or Leave – Videoland

In Amerika was de variant al enige tijd bekend, maar nu is ook in Nederland de Love or Leave format. De koppels geven elkaar in dit format aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Ze reizen samen af naar Italië, maar vanaf het moment dat ze uit elkaar gaan zijn ze ‘single’. Er zijn ook niet geen verleiders, maar eerder een aantal vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een match met een van de koppels.

Keeping up with the Kardashians – Videoland

Deze hoort er gewoon tussen. Punt uit. Deze show heeft vrij weinig uitleg nodig, want vrijwel iedereen heeft in zijn leven vast wel eens een keer de fam Kardashian op tv voorbij zien komen. Het concept? Volg een familie van 5 zussen en 1 moeder en het recept voor een hit heb je. Seizoen 20 komt in 2021 op tv, maar gelukkig heb je nog 19 andere seizoenen te bekijken.

Liever geen real life soaps, maar wel genoeg drama? Dan is Emily in Paris vast en zeker iets voor jou!