Wellicht ben je nog op zoek naar een nieuwe leuke serie om je vrije dagen mee door te komen. Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze maand verschijnen er namelijk weer een hoop leuke series op de buis die je zeker niet wilt missen. Wij hebben ze voor je genoteerd.

National Treasure

Robbie Coltrane speelt de rol van Paul Finchley in deze Britse miniserie. Paul is een nationale bekendheid en wordt plotseling beschuldigd van seksueel misbruik. Vanaf dat moment staat heel zijn leven op z’n kop en lijken zijn problemen groter dan gedacht. Deze serie telt vier afleveringen en is gebaseerd op de zaak Jimmy Savile. Vanaf maandag 24 april is ‘National Treasure’ te zien op NPO1.

How to get away with murderer

Deze serie volgt het leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de Universiteit van Middleton en topadvocaat. Annalise selecteert ieder jaar haar beste studenten die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Maar deze keer raken de studenten zelf betrokken bij een vreselijke moordzaak. Deze spannende en verslavende serie wil je zeker aan je lijstje toevoegen. Je kunt seizoen 1 en 2 al kijken op Netflix.

The Blacklist: Redemption

In deze spin-off van The Blacklist speelt Famke Janssen de hoofdrol, de serie waarin voormalig crimineel Red Reddington de FBI helpt met het vangen van criminelen.  Er zal veel actie te zien zijn en er zullen een hoop onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. De serie is vanaf maandag 10 april te zien op RTL5.

Vechtershart

Na het eerste seizoen van deze serie werd het al gauw tijd voor seizoen 2. Bokser Nick Roest, gespeeld door Waldemar Torenstra, pakt het allemaal iets anders aan dan in het eerste seizoen van ‘Vechtershart’. In dit seizoen richt hij zich namelijk op MMA (Mixed Martial Arts), een combinatie van kickboksen en worstelen. Om zijn volle focus hierbij te kunnen houden, geeft hij het zakelijke leiderschap van zijn sportschool bij zijn jongere broer David, gespeeld door Benja Bruijning. David komt echter net uit de rehab waar hij is behandeld voor zijn verslaving aan drugs. Het tweede seizoen is sinds zondag 9 april te zien op NPO3.

Prison Break

Na 7 jaar keert ‘Prison Break‘ eindelijk weer terug op de buis en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Micheal Scofield en zijn broer Lincoln. De nieuwe afleveringen beloven weer behoorlijk spannend te zijn en er zullen weer een hoop plotwendingen zijn. De serie is iedere woensdagavond te zien op FOX.