Ben jij groot Grey’s Anatomy fan en kun jij wel wat serie-inspo gebruiken? Dan zouden wij je aanraden zeker even verder te lezen. Wij vertellen je namelijk welke series nog meer ontzettend leuk zijn om te kijken. Grey’s Anatomy-fans zijn óók fan van de volgende series.

grey's anatomy series net als lookalikes

Nieuw seizoen Grey’s Anatomy

Onlangs werd het nieuwe – negentiende – seizoen van Grey’s Anatomy gereleased op Disney+ en sindsdien hebben wij aardig laten zien wat bingen is. Maar goed, aan al het moois komt een einde en dat betekent dus ook dat het negentiende seizoen helaas niet eeuwig duurt. Grote kans dat jij, net als wij, dus ook al-lang weer klaar bent en wederom in het zwarte gat zónder Grey’s Anatomy viel.

Series die lijken op Grey’s Anatomy

Gelukkig zijn er meer series gemaakt en hoeven we ons heus niet te vervelen. Wij zetten drie series voor je op een rijtje die je zou kunnen kijken!

1. New Amsterdam

Gelukkig worden er veel meer ziekenhuisseries gemaakt en is er dus meer dan genoeg keuze als je de laatste aflevering van Grey’s Anatomy alweer achter de rug hebt. Onze favoriet, naast Grey’s Anatomy natuurlijk, is New Amsterdam. Deze serie vertelt het verhaal van ziekenhuisdirecteur Max Goodwin en zijn collega’s die in het publieke ziekenhuis in New York mensenlevens proberen te redden. De serie is op Videoland bijna helemaal te bekijken.

2. How to Get Away with Murder

Even helemaal wat anders dan ziekenhuis, maar daarom niet minder leuk. De serie vertelt het verhaal van een aantal rechtenstudenten die een moord plegen en er vervolgens mee weg proberen te komen. Ze krijgen hierbij hulp van hun docent van de universiteit. De maker van deze serie maakt ook Grey’s Anatomy dus dit zit sowieso helemaal goed. Enne, met zes seizoenen ben jij weer even geholpen.

3. Working Moms

Last but not least: Working Moms. Deze serie vertelt het verhaal van aan aantal (kersverse) moeders die hun draai proberen te vinden in het werkende leven als moeder. Deze serie telt maar liefst vijf seizoenen en heeft een geweldige humoristische insteek. De kans dat jij niet dubbel ligt van het lachen is héél klein. Deze afleveringen zijn overigens wel een stukje korter dan de gemiddelde aflevering van een serie. Ze zijn dus ideaal voor even tussendoor!