Heerlijk zo’n avondje Netflixen. Soms wil je gewoon even helemaal nergens aan denken en lekker bingewatchen. Je vriend vindt het waarschijnlijk minder leuk om de hele avond Pretty Little Liars te kijken. Gelukkig zijn er genoeg leuke series die heel goed voor man en vrouw te kijken zijn. Dit zijn de series waar jullie allebei eens lekker voor gaan zitten.

new-girl-FEMFEM

Arrested Development

Dit is een hilarische comedy dat over het leven van de familie Bluth gaat. Het is een nogal excentrieke en disfunctionele familie. Michael probeert het familiebedrijf van de ondergang te redden terwijl zijn vader wordt gearresteerd wegens fraude.

How To Get Away With Murder

Een geniale serie over een lerares in strafrechten. Zij en een paar van haar meest briljante studenten onderzoeken een moord en worden opeens bij die moord betrokken. Super spannend en zeer verslavend.

New Girl

Deze grappige serie lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje girlie, maar zodra je je man zover krijgt een stukje te kijken is hij zeker om. De droge humor, de hilarische karakters en de vreemde situaties waarin Jess en haar mannelijke huisgenoten verstrikt raken maken deze serie tot een topper.

Stranger Things

Mysterie en sinistere geheimen spelen de hoofdrol in deze serie. Als de twaalfjarige Will verdwijnt, slaat zijn moeder door. Zijn moeder, de politie en drie vrienden van Will starten een zoektocht en vinden een meisje met mysterieuze krachten. Ze ontdekken dat er iets vreemds aan de hand is en dat de overheid probeert om de waarheid te verbergen.

Sherlock

Gebaseerd op het klassieke verhaal over Sherlock Holmes, geeft deze serie het verhaal een nieuw jasje. Hoofdrol speler Benedict Cumberbatch is geweldig als Sherlock. Spannend met een humoristisch randje.

Black Mirror

Black Mirror is een donkere en satirische serie over de technologische ontwikkelen van de 21ste eeuw. Elke aflevering is een ander verhaal met een andere cast en behandeld een ander onderwerp. Een serie die je aan het denken zet.

White Collar

Neal Caffey is een dief, vervalser en een charmeur. Wanneer de FBI zijn hulp nodig heeft om een zaak op te lossen maken ze een deal. Als hij de FBI helpt hoeft hij niet terug naar de gevangenis.

Master of None

De serie van komiek Anziz Asari gaat over de 30 jaar oude Dev Shah die het in New York probeert te maken als acteur. Je ziet al zijn struggels met relaties, culturele verschillen en liefde. Grappig en herkenbaar.

Lees ook:

Met al dit nieuws op Netflix kom je augustus wel door